Una dona ferida greu en caure per l'ascensor en Paterna

L'ascensor no tenia les «més mínimes normes de seguretat», segons l'informe policial

La víctima ha caigut en el forat de l'ascensor mentres estava netejant la part exterior de l'aparell | València Diari

Este dimecres de vesprada, cap a les 19.30 hores, s'ha produït un accident quan una dona veïna de la localitat de Paterna, en la comarca de l'Horta de València, ha caigut pel forat de l'ascensor que estava netejant i, a causa del bac, ha patit unes ferides molt greus que han necessitat atenció hospitalària.

Segons pareix, la víctima, una dona de 70 anys, estava ajudant a la seua germana a netejar el pis del seu nebot que estava acabant-se de reformar. Tal com avança 'Levante', la reforma integral de la casa del nebot requeria la instal·lació d'un ascensor entre les dos plantes de la finca. I, quan la dona estava netejant l'exterior de l'aparell, ha caigut pel forat i s'ha provocat unes ferides molt greus.

Tal com consta en l'informe policial, l'ascensor no tenia les «més mínimes normes de seguretat» ni un tancament provisional. Quan la germana, d'una edat similar a la de la víctima, va sentir el tro produït per la caiguda, va avisar a Emergències i l'accidentada va ser traslladada per una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) a l'Hospital de Manises. L'anciana va haver de ser alliberada del fons del buit de l'ascensor i tenia una ferida oberta en el cap de la que està intentant recuperar-se ara per ara.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari