Ferida greu en caure-li al damunt peces de ferro d'un edifici en obres a Vilanova i la Geltrú

La dona, de nacionalitat alemanya, va ser operada d'urgència a causa del fort cop al cap

La peça de ferro que li va caure formava part d'un edifici en obres
La peça de ferro que li va caure formava part d'un edifici en obres | Twitter (@ajuntamentvng)

Una dona ha resultat ferida greu en ser colpejada per unes peces de ferro que li han caigut al damunt aquest dijous, 18 d'abril, a Vilanova i la Geltrú. Els fets van passar a les sis de la tarda mentre la dona, de nacionalitat alemanya, passejava per la rambla Principal de la capital del Garraf

Les peces de ferro li van caure al damunt a causa del fort vent
Les peces de ferro li van caure al damunt a causa del fort vent | Twitter (@ajuntamentvng)

 

Segons ha informat l'Ajuntament de la localitat, les peces de ferro procedien del sostre d'un edifici en obres i es van precipitar a causa del fort vent. En caure van colpejar i ferir a la dona que va ser atesa d'un tall al cap i d'un fort cop al cap a l'Hospital de Sant Camil de Vilanova en primera instància però va haver de ser traslladada a l'Hospital de Bellvitge per sotmetre's en una operació d'urgència i continua en estat greu.

134 avisos per la forta ventada

Els Bombers de la Generalitat han informat a través de les xarxes socials que fins a les 18.00 hores d'aquest divendres, 19 d'abril, van atendre un total de 134 avisos com a conseqüència del fort vent. El cos de bombers català ha destacat que la majoria dels avisos estaven relacionats amb la caiguda d'arbres.

Servei al camí de Can Castellar, a Sant Iscle de Vallalta, al Maresme
Servei al camí de Can Castellar, a Sant Iscle de Vallalta, al Maresme | Twitter (bomberscat)

 

En aquest servei, al camí de Can Castellar, situat al municipi de Sant Iscle de Vallalta, al Maresme, els bombers han hagut de retirar un arbre que ha caigut i ha quedat repenjat en uns cables elèctrics. Segons han indicat, no existeix cap incidència destacada d'aquests 134 avisos i tampoc hi ha hagut cap persona ferida. Finalment, els Bombers han informat que a les 20.00 hores tancaven el servei amb un total de 146 avisos, dotze d'ells s'havien produït en només dues hores.


Comentaris

envia el comentari