Ferida greu una nena de dos anys per escanyar-se amb una cortina a Girona

Els fets han tingut lloc a Girona capital, i afortunadament el pronòstic de la menor és estable

SEM
Ferida greu una nena de dos anys per escanyar-se amb una cortina | Twitter

Una nena de dos anys  es va escanyar accidentalment amb una cortina aquest passat dilluns a Girona. Com a conseqüència de l'incident, va ingressar a l'hospital Josep Trueta en estat greu i, malgrat que ahir encara es trobava ingressada al centre sanitari, el seu pronòstic és estable, tal com explica el 'Diari de Girona'.

La nena es va ennuegar mentre jugava

Els fets van tenir lloc, com hem dit anteriorment, durant la tarda d'aquest dilluns, concretament al voltant de les vuit del vespre en un habitatge localitzat al barri gironí de Sant Narcís. Segons va explicar a les autoritats policials la seva mare, la menor estava jugant en una de les habitacions de la casa mentre ella parlava per telèfon.

Va ser llavors quan la petita es va enredar amb algun element de la cortina a la zona del coll i es va ennuegar. Quan la mare va veure que la nena estava mig estrangulada, va demanar ajuda als veïns, els quals es van encarregar d'alertar als efectius d'emergències. Poc després, es van personar al lloc de l'incident diverses patrulles de la Policia Municipal de Girona i Mossos d'Esquadra, així com algunes unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques.

  • També pots llegir:  Una ginecòloga és condemnada per diagnosticar un càncer amb cinc mesos de retard.

Tot apunta que els fets van ser accidentals

hospital Josep Trueta
La nena va ingressar a l'hospital Josep Trueta en estat greu, però el seu pronòstic és estable | Twitter | @AlbanoDante76
 

 

En un primer moment, la nena va ser traslladada fins a un centre sanitari de la zona, i posteriorment la van derivar a l'hospital Josep Trueta de Girona. El seu estat és greu, però afortunadament compta amb un pronòstic estable.

Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació relacionada amb els fets, si bé tot apunta que es tractaria d'un succés accidental, motiu pel qual la família no patirà cap mena d'imputació.  

 

  • Potser t'interessa:  Condemnen una funcionària per quedar-se diners de la renovació de DNI a l'Empordà.

Comentaris

envia el comentari