Ferida greu una persona en ser apunyalada a Figueres

Encara busquen els autors i la intenció dels fets

Ferida una persona en ser apunyalada al Rally Sud de Figueres | Mossos d'Esquadra

Una persona ha resultat ferida de gravetat a Figueres (Alt Empordà) després de ser apunyalada aquest diumenge al voltant de les 10.30 del matí, segons ha informat Cadena SER. Els fets haurien tingut lloc al carrer Calçada Romana —que és un dels accessos sud del municipi— i la víctima, que va haver de ser traslladada a l'Hospital de Figueres amb pronòstic reservat, hauria patit l'atac per l'esquena.

 

Els Mossos busquen l'autor de l'agressió

En aquests moments diverses unitats dels Mossos d'Esquadra estan treballant per tal d'esclarir els fets, i també per conèixer qui són els autors així com les causes que han motivat la perpetuació del crim. Per la seva part, la víctima va haver de ser operada amb caràcter urgent al centre hospitalari, i en aquests moments està estable a la Unitat de Monitoratge del servei d'urgències.

Amb tot, els agents ni tan sols saben amb quina arma es va dur a terme l'agressió, i de moment tampoc treballen amb cap sospitós sota el punt de mira. Així les coses, s'espera que es dugui a terme alguna detenció al llarg de les pròximes hores o dies.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari