URGENT

🔴 Caos per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Dues dones i un nen intoxicats per la mala combustió d'una caldera a Figueres

Tots tres han ingressat a l'Hospital de Figueres
Els Bombers van arribar fins al punt del succés amb un total de 3 dotacions | Bombers de la Generalitat

 

Dues dones i un nen van resultar intoxicats per monòxid dimecres al vespre per la mala combustió d'una caldera a Figueres, segons han informat els Bombers de la Generalitat, que van enviar tres dotacions al domicili situat al carrer de la Font del Soc. Les seves lectures van donar comprovacions molt elevades de monòxid de carboni, així que van tallar el gas i van desendollar la caldera.

 

També van avisar el propietari del pis, ja que els ferits estaven de lloguer. L'avís és de les 20.17 hores. El SEM va evacuar les tres persones afectades, que estaven molt marejades, a l'Hospital de Figueres.

 

 

Alerten sobre la construcció de 7 pous il·legals a l'Alt Empordà

 

Els agents de la Guàrdia Civil senyalitzen els pous amb cinta i avisen els propietaris perquè actuïn al respecte   | CatalunyaDiari.cat

 

La Guàrdia Civil ha descobert set pous il·legals sense cap tipus de mesura de seguretat durant el mes de febrer en diversos municipis de la comarca de l'Alt Empordà, a Girona. El 13 de febrer, el Servei de Protecció de la Naturalesa, Seprona, va rebre una denúncia d'un particular avisant que al paratge Els Tallats, al municipi de Sant Climent Sescebes, hi havia un pou de captació d'aigües subterrànies amb 50 centímetres de diàmetre arran de terra i sense elements de seguretat.

 

Els agents de la Guàrdia Civil van senyalitzar el forat amb cinta i van revisar la zona, on van trobar dos pous més semblants sense mesures de seguretat, que també van ser senyalitzats. Però no serien els últims.