Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Tiroteig amb ferits a Barcelona: detinguts, sense responsables i investigació oberta

S'ha detingut dos familiars que el van portar a l'hospital i s'investiga per trobar els responsables de les ferides

L'àrea metropolitana de Barcelona viu un nou incident vinculat amb una arma de foc. Un home va ingressar aquest dijous a la tarda a l'Hospital de Bellvitge amb una ferida de bala. Els Mossos d'Esquadra, alertats pel centre sanitari, han detingut els dos acompanyants que van portar al ferit a l'hospital.

Segons ha avançat ElCaso, l'incident amb armes de foc estaria relacionat amb el tràfic de marihuana. Un nou tiroteig a la zona de Barcelona, després del succeït el passat Divendres Sant entre els carrers de Sevilla i Pepe Rubianes.

Defensava una plantació de marihuana

Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació a partir de l'alerta de l'home amb una ferida de bala. Un cas que s'ha obert després de l'alerta de l'arribada de l'individu a un centre sanitari, on els professionals han alertat la policia catalana.

Els agents, un cop a l'hospital, han detingut els familiars de la víctima. A més, també es detindrà la persona que ha resultat ferida d'un tret de bala.

Un incident que ha succeït quan volien entrar a robar una plantació de marihuana que defensava la víctima, segons explica el citat mitjà, tot i que la investigació continua oberta. El tiroteig on hi ha hagut una persona ferida està vinculat amb un delicte contra la salut pública.

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que no es tem per la vida del ferit. La investigació servirà per detenir qui hagi disparat contra el ferit de bala, ja que tots els detinguts fins al moment estan vinculats amb un delicte de tràfic de drogues.

Un menor i un home ferits a Barcelona

Un tiroteig que se suma al que recentment va haver-hi al centre de Barcelona. El Divendres Sant, entre el carrer de Sevilla amb Pepe Rubianes, molt a prop del freqüentat passeig de Joan de Borbó, dos individus que viatjaven a bord d'una moto van disparar diversos trets contra un home.

Aquesta víctima va patir ferides a la cama i, de retruc, un menor que es trobava a la zona va patir ferides lleus en un peu a conseqüència del rebot d'una de les bales.

L'adult ferit va ser evacuat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital del Mar, mentre que el menor va ser traslladat a l'Hospital de Sant Pau. Per sort, tots dos afectats es trobaven fora de perill i els professionals mèdics no temien per la seva vida.