Una persona anant amb bicicleta per una carretera deserta

Ferit crític un ciclista després d'un accident amb un camió a Catalunya

Els Mossos d'Esquadra encara estan reconstruint els fets

Greu accident de trànsit a Catalunya. Un ciclista es troba en estat crític després de patir un accident a Sant Agustí de Lluçanès, a la comarca del Lluçanès. 

El ciclista va xocar amb un camió, resultant aquest ferit greu, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). La topada es va produir en el quilòmetre 8,5 de la carretera BP-4654 a l'altura del municipi. 

La víctima ha estat traslladada en un helicòpter medicalitzat a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Centre on encara continua sent atès. 

La víctima va xocar contra un camió 

Un ciclista ha resultat ferit crític després de xocar contra un camió a Sant Agustí de Lluçanès. L'accident va tenir lloc aquest dijous al matí en el quilòmetre 8,5 de la via BP-4654, al seu pas per aquest municipi del Lluçanès. Es tracta d'una via interurbana que creua la població. 

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), la víctima que circulava amb bicicleta hauria xocat  amb el lateral d'un camió. Com a conseqüència, hauria resultat ferit greu de l'accident

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís del sinistre a les 9.14 hores del matí. Ràpidament es van traslladar al lloc amb quatre indicatius. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també va enviar dues unitats terrestres i un helicòpter medicalitzat. 

«Accident d'un ciclista a Sant Agustí de Lluçanès. Dues unitats terrestres i un helicòpter medicalitzat SEM activats. Un home atingut i traslladat en estat crític a l'Hospital de la Vall d'Hebron», ha informat el SEM a través de Twitter.  

El ciclista continua ingressat en estat crític 

Per la gravetat de les ferides que presentava el ciclista després de l'accident, va ser traslladat d'urgència a un centre hospitalari. La víctima va ser desplaçada a l'Hospital de la Vall d'Hebron, on continua sent atès.  

L'ocupant del camió, no obstant això, no va resultar ferit a conseqüència del sinistre. Els Mossos encara estan fent la reconstrucció de l'incident per a esclarir les causes de l'accident i s'ha obert una recerca. 

La via va estar tallada a la circulació en els dos sentits de la marxa durant gairebé una hora