rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un ferit crític després de caure a l’interior d’un pou a Vilobí d’Onyar, a la Selva

L'home estava fent una neteja de la zona quan s'ha precipitat al pou després de rebre l'impacte d'una eina al cap
Un home ha estat traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona després de caure a l'interior d'un pou   | SEM

 

Un home ha resultat ferit crític després de caure a un pou d'uns dotze metres de fondària aquest matí a Vilobí d’Onyar, a la Selva. Fins a tres dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han personat aquest matí fins a un pou de la localitat esmentada per rescatar-hi un home que hi havia caigut mentre hi duia a terme tasques de neteja. A hores d’ara, l’home resta a l’hospital Josep Trueta de Girona amb ferides de caràcter crític.

 

No ha estat, però, una actuació fàcil. La fondària del pou, d’uns 12 metres, ha dificultat d’allò més les tasques d’excarceració de l'home, que hauria caigut a l’interior de l’impluvi després que li hagi caigut una eina al cap i no hagi pogut fer res per evitar quedar atrapat.

 

Finalment, l’home ha estat evacuat en estat crític a l’hospital Josep Trueta de Girona amb un helicòpter medicalitzat del Servei d'Emergències Mèdiques. 

 

L’home, atrapat en un pou després d’un cop al cap

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l’avís sobre el succés ha tingut lloc a les 10:35 d’aquest dijous, 5 de juliol. Ràpidament fins a tres dotacions del cos s’han personat fins a la zona rural de Vilobí d’Onyar on hi havia el pou esmentat.

 

Aquest, així mateix, s’hauria precipitat a l’interior del pou després de rebre l’impacte d’una eina al cap mentre netejava el pou, d’uns dotze metres de fondària.

 

Finalment, l’home ha pogut ser evacuat, tot i que en estat crític. A hores d’ara, doncs, resta a l’hospital gironí Josep Trueta a l’espera de noves informacions sobre el seu estat de salut.