ÚLTIMA HORA

🔴 Segona mort provocada pel coronavirus a Itàlia

Un ferit greu en una explosió de gas en un pis de Barcelona

El succés ha ocorregut als volts de dos quarts de tres d’aquest migdia al barri del Carmel
Imatge del carrer Calderón de la Barca del Carmel, on han tingut lloc els fets | Google Maps

 

Un home ha resultat ferit greu amb diverses cremades després d’una explosió de gas en un pis de Barcelona. Els fets, que han provocat ferides de segon i tercer grau en l’individu afectat, han succeït al número 6 del carrer Calderón de la Barca, al barri del Carmel de Barcelona. A més, el succés s'hauria produït després de la detonació d'una bombona de gas.

 

L'explosió, d’altra banda, s'ha produït quan passaven només deu minuts de dos quarts de tres d’aquest migdia i, tot i que no ha causat cap mena de dany estructural en el si de l’edifici afectat, ha obligat als cossos policials a desallotjar els veïns de l’immoble.

 

 

El ferit, evacuat a la Vall d'Hebron 

El succés, de fet, ha alertat al Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Aquests, en aquest context, han optat per enviar tres ambulàncies per atendre les ferides de gravetat que presentava la persona afectada per l'explosió de gas. D'altra banda, la Guàrdia Urbana de Barcelona i els Bombers de la Generalitat també han enviat diverses dotacions al lloc dels fets.

 

Així mateix, davant la gravetat de les ferides de segon i tercer grau, els cossos de rescat han evacuat a l'afectat a l'Hospital Vall d'Hebron. A hores d'ara, però, no s'ha revelat encara quin és l'estat actual de salut de l'individu, tot i que aquest presenta diverses ferides a la cara.

 

L'espai dels fets —el carrer Calderón de la Barca de la ciutat comtal— ha estat tallat durant una hora per facilitar l'actuació dels serveis d'emergències.  La circulació, a més, s'ha reobert abans de les 16 h.

Finalment, segons ha reportat el mitjà barceloní 'Betevé', fins a l'habitatge afectat s'hi han traslladat diversos membres de personal de serveis socials de l'Ajuntament i un responsable únic de l'empresa Gas Natural Fenosa.