Ferit greu el representant de República Txeca dies abans del Festival d'Eurovisió

El cantant va patir un accident mentre assajava la seva actuació sobre l'escenari

Mikolas Joseph, representante de República Checa en Eurovisión 2017, tras sufrir un accidente en el escenario
Mikolas Joseph, representant de República Txeca a Eurovisió 2018, després de patir un accident a l'escenari | Xarxes socials

Mikolas Josef, el cantant que representarà aquest any a la República Txeca al popular Festival d'Eurovisió, va patir un accident durant un dels assajos i ha hagut de ser ingressat greu a menys de dues setmanes de celebrar-se el concurs en qüestió.

El cantant de 22 anys, un dels favorits per guanyar aquest any el certamen segons les cases d'apostes, es trobava sobre l'escenari de l'Altice Arena de Lisboa, a Portugal, practicant la seva coreografia quan va patir l'accident.

Mikolas Joseph va caure mentre realitzava un salt mortal

Concretament, la seva coreografia sembla que inclou un salt mortal que va sortir malament i va provocar la seva caiguda, donant-se un fort cop al cap. El cantant va ser traslladat a l'hospital, on va estar ingressat en estat greu, fet que ha provocat que saltin totes les alarmes.

Queden 11 dies perquè se celebri la final del Festival d'Eurovisió, però les semifinals començaran en unes setmanes i existeixen seriosos dubtes de què el representant xec pugui haver-se recuperat per llavors i representar el seu país, tal com estava previst, amb la cançó «Lie to me».

Dubtes sobre la seva participació a menys de 2 setmanes del concurs

El mateix Mikolas va fer córrer la notícia sobre el seu accident quan ho va publicar a les seves xarxes socials:

«Puc confirmar que em vaig lesionar durant l'assaig i la situació va empitjorar després de diverses hores. Ni tan sols puc caminar ara. Vaig tornar del primer hospital i ara em dirigeixo a un altre. Gràcies per tots els seus missatges i oracions, tots estem fent tot el possible perquè m'aixequi ràpid».

Cal assenyalar que les seves paraules han caigut com un gerro d'aigua freda sobre els seus seguidors i sobre molts fans del concurs, que el veien com un dels clars aspirants a emportar-se el títol de guanyador en una edició que podria ser de les més disputades dels últims temps. 

El salto mortal de la actuación de Mikolas Joseph (República Checa) durante el primer ensayo de Eurovisión
El salt mortal de l'actuació de Mikolas Joseph (República Txeca) durant el primer assaig d'Eurovisió | Eurovisió

Mikolas Joseph té la intenció d'actuar «sense importar com»

El cantant, a més, va acompanyar el seu missatge amb diverses imatges d'ell mateix sobre la llitera de l'hospital i amb un collet, per la qual cosa la preocupació sobre el seu estat i les seves possibilitats de concursar en el Festival són reals.

Malgrat tot, Mikolas ha deixat clar que ell té la intenció d'actuar sobre l'escenari de Lisboa «sense importar-li com», així que caldrà estar pendents del seu estat i veure si pot representar a República Txeca en el Festival, i de fer-ho, si podrà fer-ho en plenes condicions físiques.


Comentaris

envia el comentari