Un ferit en un incendi en un bloc de pisos a Martorell

Els Bombers de la Generalitat van evacuar una persona a l'hsopital, ja que patia un atac d’ansietat i presentava cremades de caràcter lleu

Imatge de l'incendi del pis que ha cremat durant el vespre a Martorell
Imatge de l'incendi del pis que ha cremat durant el vespre a Martorell | Twitter

Hores de màxima preocupació a Martorell després que ahir al vespre es declarés un incendi en un domicili. Els serveis d’emergències van avisar ràpidament els Bombers de la Generalitat que, tot seguit, van activar un total de quatre dotacions per intentar controlar unes flames que van tenir lloc en una habitació situada a la vuitena planta de l'edifici afectat. 

Tot i que l’incendi no ha causat danys estructurals, el servei d’emergències va haver d’evacuar una persona del pis, ja que patia un atac d’ansietat i presentava cremades de caràcter lleu. Per la qual cosa, doncs, va ser traslladada fins a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Martorell.

A continuació podeu veure les imatges impactants de l'incendi que ha tingut lloc aquest vespre en l'ultim pis d'un bloc d'habitatges a Martorell, captades des del mateix carrer i compartides a través de les xarxes socials. 

Quatre ferits en un incendi a Cornellà de Llobregat

Durant la matinada del passat 22 de setembre, es va produir un incendi en un pàrquing d'un edifici de cinc plantes a Cornellà de Llobregat, al Baix Llobregat, que va deixar quatre persones afectades per inhalació de fum i va afectar diversos vehicles. Fins al lloc dels fets es van mobilitzar un total de sis dotacions dels Bombers de la Generalitat que van treballar fins a extingir el foc.


Comentaris

envia el comentari