Un ferit lleu en cedir quatre metres de teulada d'una casa de la Garrotxa

Els bombers han hagut d'evacuar a dues persones que es trobaven a l'interior de la casa en el moment de l'incident

S'esfondra part de la teulada d'una casa de Tortellà (Garrotxa)
S'esfondra part de la teulada d'una casa de Tortellà, a la Garrotxa | Bombers de la Generalitat

Els Bombers de la Generalitat han hagut d’extreure a dues persones pel balcó d’una casa de Tortellà, a la Garrotxa, en esfondrar-se un tros de quatre metres de la seva teulada. Tal com han indicat els bombers, a través del seu perfil de Twitter, en el moment dels fets hi havia dues persones a l’interior de l’habitatge. Una de les dues persones ha resultat ferida lleu amb un trau al cap. La persona ha estat atesa i donada d’alta al mateix lloc on s’han produït els fets.

Fins al lloc de l’incident s’han enviat tres dotacions de bombers de la Generalitat i una del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els Bombers han hagut de desallotjar la finca annexa a la casa per precaució. També han realitzat les tasques de sanejament necessàries de la zona per evitar que afectés la via pública i han revisat l’edifici afectat i el del costat per assegurar-se que tot estava en ordre.

Càmeres de seguretat
Els alcaldes demanen instal·lar un sistema de càmeres de vigilància per detectar els grups organitzats | CEDIDA

 

Roben dues cases en una mateixa tarda a la Garrotxa

Uns lladres van assaltar dos domicilis, a Besalú, en una mateixa tarda el passat 17 de gener. Durant aquest doble robatori els lladres es van fer amb les joies d’una de les cases assaltades. Els Mossos indiquen que aquest grup de lladres es dedicaria a vigilar les entrades i sortides dels veïns des d’un vehicle o des d’un amagatall per entrar a robar als domicilis quan els veïns són a fora.

Davant l’onada de robatoris que s’han produït en poc temps a la comarca i, tenint en compte que hi ha una mitjana d’un robatori mensual a aquesta localitat, l’alcalde de les Planes d’Hostoles, Eduard Llorà i la regidora de l’Ajuntament de Besalú, Fina Surina, van reclamar que s’agilitzessin les tasques per instal·lar una xarxa de càmeres de seguretat comarcal. L’objectiu és detectar els grups organitzats que venen a la Garrotxa per fer robatoris. Els municipis de les Planes d’Hostoles i Besalú, es troben a les entrades de la comarca i per tant, són punts clau en l’efectivitat de la xarxa de càmeres de seguretat que, al mateix temps, són lectores de matrícules.


Comentaris

envia el comentari