Un ferit lleu en incendiar-se una cuina del Palau Sant Jordi

L’home ha estat atès per inhalació de fum i els Bombers han enviat set dotacions

Palau Sant Jordi
Un home ha resultat ferit durant un incendi en un dels restaurant de l'interiro del Palau Sant Jordi de Barcelona | Cedida

Un home ha resultat ferit lleu en un incendi en la cuina d’un restaurant del Palau Sant Jordi de Barcelona. L’home ha estat atès per inhalació de fum just després dels drets, que s’ha produït poc abans de dos quarts de dues d’aquest divendres. Les causes per les quals s’ha produït les flames en el local situat a l’interior del recinte encara es desconeixen.

Els Bombers de Barcelona han enviat set dotacions per ventilar l’espai però la ubicació del restaurant dins del Palau Sant Jordi ha complicat les tasques de ventilació. Quan la dotació de Bombers ha arribat al lloc dels fets han pogut apagar ràpidament les flames, ja que l’incendi no era de gran gravetat i han procedit a atendre la persona que havia resultat ferida degut a la inhalació de fum, que s’ha estès per tot el restaurant.

Finalment, tot ha quedat en un ensurt i després de l'actuació dels Bombers i de ventilar el local s'ha pogut tornar a la normalitat, ja que l'incendi ha sigut de poca gravetat. 


Comentaris

envia el comentari