Ferit un nen de 6 anys a Sabadell després de rebre una descàrrega elèctrica en ple carrer

Una caixa elèctrica d’una caseta de l’ONCE ha estat l’origen de l’accident

El lloc dels fets
El lloc dels fets | Cedida

Dissabte al vespre un nen de 6 anys va rebre una descàrrega elèctrica en ple carrer i, afortunadament, tan sols va resultar ferit lleu. Els fets van succeir durant el correfoc de Festa Major que tenia lloc al barri Sol i Padrís, a Sabadell, i el petit va ser atès allí mateix per una unitat de la Creu Roja que estava cobrint l’esdeveniment.

Segons fonts de la Policia Municipal, al voltant de les 22.00 hores van rebre l’avís, que els alterava sobre que un menor d'edat havia patit una descàrrega elèctrica per culpa d’una caixa de subministrament elèctric d’un punt de venda de l’ONCE.

Immediatament després es va generar una alerta per inspeccionar la caixa, motiu pel qual Bombers i personals d’Endesa van desplaçar-se fins al lloc, on no van trobar aparentment cap anomalia a l’aparell.

Desallotgen un bloc de pisos de Sabadell després que un home morís electrocutat a la dutxa

El passat diumenge 27 de maig la Policia Municipal de Sabadell va desallotjar durant la matinada un bloc de pisos a Sabadell, després que el divendres anterior un home de mitjana edat morís electrocutat mentre prenia una dutxa a casa seva.

Els fets van tenir lloc cap a la una del migdia en un habitatge situat al número 6 del carrer Príncep de Viana —un edifici de cinc plantes amb dos pisos per planta—, situat al barri de Ca n'Oriac de la capital vallesana.  

Segons apuntaven les primeres investigacions, es tractaria d’una «anomalia o un entrecreuament» entre la instal·lació elèctrica i la de l’aigua, el qual hauria provocat l'electrocució de la víctima. 

Menys de 48 hores després, la policia va decidir evacuar tot l’edifici com a mesura de precaució, després de comprovar que l’immoble «no reunia les condicions de seguretat» necessàries, tal com van informar els mateixos agents a través de Twitter.

Tanmateix, els agents asseguraven en la publicació que les persones i famílies que ho van necessitar van ser reallotjades en pensions. D’altra banda, els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació per esclarir els motius de l’accident.


Comentaris

envia el comentari