Ferit greu un motorista en caure amb un vehicle robat a Sabadell

L'accident va tenir lloc a l'encreuament entre el passeig de Sant Pau de riu-Sec i el carrer de la Serra de Galliners

El motorista que va resultar ferit greu circulava amb una moto robada
El motorista que va resultar ferit greu circulava amb una moto robada | Cedida

Un motorista va resultar ferit de caràcter greu aquest cap de setmana en patir un accident a Sabadell. Concretament, aquest diumenge al vespre un home de 41 anys va caure del vehicle mentre circulava pel passeig de Sant Pau de riu-Sec en l’encreuament del carrer de la Serra de Galliners. La Policia Municipal de Sabadell ha confirmat que el vehicle havia estat robat el passat mes de juliol.

El conductor de la motocicleta va haver de ser traslladat a l’hospital Parc Taulí, on va ser ingressat. Al lloc dels fets s’hi havien desplaçat dues ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), una d’elles medicalitzada, que el van dur al centre hospitalari. També van anar al punt del sinistre dues unitats de la Policia Municipal, que són les que els van denunciar per un delicte de robatori.

Detingut per robar al SEM i enfrontar-se als Mossos a Sabadell 

Un home va ser detingut el passat 8 de novembre per robar material mèdic del SEM i encarar-se posteriorment contra els agents que efectuaven el seu arrest. Membres de la seguretat del Parc Taulí l’havien enxampat l’arrestat cometent aquest delicte. Després de retenir-lo, van avisar a la policia catalana.

Quan les patrulles dels Mossos van procedir a arrestar-lo, l’home es va resistir trencant un vidre d’un cotxe i provant de mossegar-los. Tot i aquesta reacció violenta, ni ell ni els policies van resultar ferits.

 

Localitzen dues pistoles en un cotxe de Sabadell 

El passat 18 d’octubre els Mossos d’Esquadra van trobar dues pistoles i una navalla set molles en un vehicle que havien aturat per anar sense la ITV. Els tres ocupants del cotxe van ser detinguts per un delicte de tinença d'armes de foc i d'una arma prohibida.  A més de les armes van localitzar també 13.500 euros en efectiu.

Les dues armes de foc, de la marca Glock, van ser trobades entre els ferros dels seients del conductor i el copilot. Allà també hi havia cinc carregadors de munició. L’arma blanca, que per la longitud de la fulla és considerada una arma prohibida, la duia el conductor, amagada entre la roba. 


Comentaris

envia el comentari