SEM víctima A2

Un nen de 5 anys, ferit després d'ofegar-se en un parc aquàtic de Roses

Una dona adulta també va resultar ferida en un altre accident, en el mateix parc

Doble ensurt en un parc aquàtic de Roses, a l'Alt Empordà.  Un menor i una dona adulta van resultar ferits en dos accidents aïllats en el parc aquàtic Aquabrava de Roses. El nen, de cinc anys, es va ofegar i va quedar ferit i la dona, de 39 anys i nacionalitat francesa,  es va fracturar la tíbia i el peroné.

El primer va tenir lloc a les cinc de la tarda, quan  el nen s'estava banyant amb uns companys del Casal Infantil del municipi, amb qui estava visitant el parc. En un moment donat, els seus amics  es van adonar que s'havia enfonsat a dins de l'aigua. Amb ajuda dels monitors el van retirar ràpidament de la piscina. Va ser llavors quan van veure que presentava símptomes evidents d'ofegament i que s'havia empassat aigua.

Van detectar-li aigua als pulmons

Ràpidament van avisar al 112, i va acudir al parc un helicòpter del SEM, juntament amb una patrulla de la Policia Local i una dotació dels Mossos d'Esquadra. El petit va ser traslladat a l'Hospital Trueta de Girona, ja que li van detectar aigua als pulmons. La mateixa tarda, al voltant de dos quarts de set de la tarda, el menor va rebre l'alta.

L'altre ensurt correspon al d'una dona de 39 anys i de nacionalitat francesa. Al voltant de tres quarts de cinc de la tarda, la turista es va fracturar la tíbia i el peroné. Segons diversos testimonis, la lesió es va produir quan va relliscar, en el moment en què s'introduïa en una piscina. Una ambulància del SEM i una patrulla de Policia Local es van desplaçar fins al parc, i la van traslladar a l'Hospital de Figueres.

També et pot interessar...