Dos agents dels Mossos d'Esquadra vigilen la zona, 2020

Un ferit en un tiroteig en ple carrer a l'Hospitalet de Llobregat

Els fets han tingut lloc aquesta mateixa nit

Nit d'ensurt la d'aquest dimarts després que s'hagi produït un tiroteig entre bandes de dominicans al carrer Dos de Maig de l'HospitaletdeLlobregat. Segons avança el compte de Twitter 'BCNHelpers' un home hauria resultat ferit a la cama mentre que els autors dels fets, uns nois d'uns vint anys, haurien fugit corrents de la zona.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís al voltant de les 23:30 hores i en arribar al lloc dels fets només han trobat l'home ferit, un jove estranger. El SEM també s'hi ha personat per tal d'atendre al jove ferit greu que ha estat traslladat a l'hospital, segons recull el mitjà 'ElCaso.cat'.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra s'està fent càrrec de la investigació però de moment el jove ferit es nega a col·laborar i no ha volgut dir qui l'ha ferit. D'altra banda, testimonis del carrer asseguren que es van produir quatre trets i que després un grup de joves va fugir. De fet, compten amb la descripció d'alguns dels implicats en el tiroteig, mínim haurien estat quatre persones.

Detinguts per robar dues vegades en el mateix pis

Tres persones han estat detingudes per robar dues vegades en un mateix pis de l'Hospitalet de Llobregat.  Es tracta de dos homes, de nacionalitat espanyola i xilena i de 30 i 44 anys, i una dona italiana de 34.

El domicili en qüestió estava buit, ja que el seu propietari havia mort dies abans per això van entrar el 28 de juliol de matinada per robar i després ho van tornar a fer el dia 19. Les trucades dels veïns al 112 alertant dels fets van permetre que els Mossos d'Esquadra detinguessin a un dels autors mentre que els altres dos van ser detinguts després d'enxampar-los fent tasques de vigilància per tornar a entrar al domicili.