URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Ferit un treballador en caure d'una estructura metàl·lica al polígon Entrevies de Tarragona

Els fets han succeït durant aquesta matinada de dimarts, 16 d'abril

Polígon industrial entrevies
Un home, traslladat a l'Hospital Joan XXIII per un accident laboral al polígon Entrevies de Tarragona | Google Maps

Ensurt de matinada al polígon industrial Entrevies de Tarragona. Un treballador ha relliscat des de dalt d'una estructura de ferro i ha caigut a sobre d'un talús. Donades les complicacions d'accés al lloc on es trobava, els Bombers han hagut d'actuar per immobilitzar-lo i traslladar-lo a l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Finalment, l'han portat fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona per fer-li noves proves mèdiques. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Es disloca l'espatlla i el braç en un accident laboral 

El servei d'emergències ha rebut l'alerta d'un accident laboral a Tarragona quan passaven minuts d'un quart de tres de la matinada d'aquest dimarts, 16 d'abril. Per aquest motiu, s'han activat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat. 

Un home, de 36 anys, ha patit un accident mentre estava treballant al polígon industrial Entrevies de Tarragona, segons ha explicat Bombers a TarragonaDigital. Aquest, estava enfilat en una estructura metàl·lica fent manteniment. Per motius que es desconeixen, ha relliscat i ha caigut fortament contra un talús. En la caiguda, el treballador ha patit una dislocació a l'espatlla i al braç.

Tot seguit, davant les dificultats d'accés al lloc on estava el ferit, els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar per immobilitzar-lo amb una taula rígida i, tot seguit, evacuar-lo fins on estava l'ambulància del SEM, on li han fet les primeres proves mèdiques. 

Finalment, el treballador accidentat ha estat portat fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona per realitzar-li més proves mèdiques. 

També et pot interessar:


Comentaris

envia el comentari