Imatge d'un parc d'atraccions de Madrid

Última hora: Diversos ferits en un accident a un parc d'atraccions a Espanya

Un total de 13 persones han resultat ferides després del succés | El parc, que resta a dia d'avui tancat al públic, havia obert les portes excepcionalment per un esdeveniment privat

Ensurt, i dels grossos, a Madrid. Un total de 13 persones han resultat ferides aquest dissabte, 19 de febrer, després d'un greu accident al Parc d'Atraccions de Madrid. Vuit persones, totes dones, han estat hospitalitzades després del succés.

Tot sembla indicar que s'hauria esfondrat el sostre de l'auditori del Parc, on s'hi estava celebrant un esdeveniment privat. "Ha caigut part del fals sostre de pladur sobre els assistents, tots adults", diuen des d'Emergències de Madrid. Cal recordar que el parc, a dia d'avui, resta tancat i havia obert excepcionalment avui per la celebració d'un meeting privat. 

Samur-Protecció Civil ha traslladat cinc ferits i el Summa112 a tres més. Els bombers de l'Ajuntament de Madrid han revisat la instal·lació i han assegurat la zona. Policia Municipal de Madrid ja s'a fet càrrec de la investigació.

Un total de 13 persones ferides

"S'ha produït l'esfondrament parcial del fals sostre de l'auditori del Parc d'Atraccions on se celebrava un esdeveniment privat. Samur i Summa han atès 13 ferits, tots ells lleus, dels quals 8 han estat traslladats a hospital. Els Bombers de Madrid revisen l'estructura", diuen des d''EmergènciesMadrid'.

"Ha caigut part del fals sostre de pladur sobre els assistents, tots ells adults, ja que el Parc d'Atraccions està tancat al públic. La Policia de Madrid ja s'ha fet càrrec de la investigació. Així mateix, els Bombers sanejen la zona afectada", afegeixen .

Tot sembla indicar que, mentre s'estava celebrant un esdeveniment privat, ha caigut el fals sostre d'un espai destinat a congressos. Fins al punt del succés s'hi han desplaçat els bombers de l'Ajuntament de Madrid i la Policia Municipal de Madrid