Imatge d'una atracció a Sils, a la Selva, després de patir un accident

Un pare i el seu fill, ferits després de patir un accident en una atracció a Catalunya

L'adult i el menor han estat traslladats a un centre sanitari

Un home i un nen han resultat ferits aquest divendres després que hagi descarrilat el vagó d'una atracció a la festa major d'estiu de Sils, a la comarca de la Selva. Segons Rac 1, es tracta d'un pare i el seu fill. 

Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de deu de la nit. Els dos afectats viatjaven al vagó que ha sortit de la via, d'una atracció tipus tren de la bruixa.

Les primeres informacions apunten que el menor ha sofert lesions menors i que l'adult n'ha patit alguna de més important a la zona de les costelles. L'alcalde del municipi, Eduard Colomé, ha explicat que s'han desplegat tots els serveis d'emergència necessaris per atendre els afectats i per esbrinar què ha passat.

L'adult i el menor han estat traslladats a un centre sanitari per precaució. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació del succés. Cal destacar, finalment, que les lesions de tots dos, tant del menor d'edat com de l'adult, són de caràcter lleu i per tant no es pateix perquè l'afectació vagi més enllà. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!