3 ferits i molts desperfectes en 2 incendis provocats a Sabadell

En només 24 hores s'han provocat dos incendis que han cremat sis contenidors i han ferit tres persones per inhalació de fum

Fins a sis contenidors incendiats i tres persones ateses per inhalació de fum en 24 hores a Sabadell. Entre l'1 i el 2 de gener s'han cremat cinc contenidors a La Creu Alta i un al carrer Samuntada, a l'Eixample, segons la Policia Municipal.

Tres persones han estat ateses per inhalació de fum

Cap a les dues de la matinada s'ha originat l'incendi a l'avinguda Onze de Setembre, a La Creu Alta, que ha afectat cinc contenidors i la façana dels dos edificis de davant. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dues dotacions dels Bombers, tres unitats de la Policia Local i una ambulància, que ha atès tres persones per inhalació de fum. Segons una veïna, la ràpida actuació dels Bombers ha evitat que el foc també es propagués a dos contenidors més i a un jardí. 

El foc del carrer Samuntada s'ha produït a dos quarts de tres de la tarda i només ha cremat un contenidor, ja que els Bombers l'han extingit abans que afectés res més. Els dos incendis han estat provocats. El cap de setmana passat ja es van provocar diversos incendis a Sabadell que van cremar 12 contenidors, 11 vehicles i una moto.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari