Dos ferits després d'enfonsar-se la primera planta d'un edifici a Mataró

Els afectats han estat traslladats a un centre hospitalari | Els veïns dels edificis adjacents han estat desallotjats preventivament

Els veïns dels edificis adjacents han estat desallotjats preventivament
Els veïns dels edificis adjacents han estat desallotjats preventivament | Twitter (@matarocat)

Dues persones han resultat ferides aquest dijous a última hora, després que el forjat del terra la primera planta d'un edifici de Mataró, a la comarca del Maresme, hagi cedit inesperadament. En concret, segons han informat els Bombers de la Generalitat, que han intervingut els fets han tingut lloc en un immoble de 25 metres quadrats situat a la ronda de Joan Peiró 86, al barri de la Cirera del municipi. 

Els fets han tingut lloc en un immoble de la ronda de Joan Peiró
Els fets han tingut lloc en un immoble de la ronda de Joan Peiró | Twitter (@josemalogon)

 

Les dues persones afectades han resultat ferides de caràcter lleu, i han estat traslladades a l'Hospital de Mataró pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Com a mesura preventiva, els veïns dels edificis adjacents han estat desallotjats. Els Bombers han intervingut amb un total de quatre dotacions, i també s'han mobilitzat efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Mataró. Les persones desallotjades dels dos edificis continguts estan a l'espera que l'arquitecte municipal garanteixi la seva estabilitat.

Esfondrament del terra de la primera planta d'una casa a Mataró
Esfondrament del terra de la primera planta d'una casa a Mataró | Twitter (@matarocat)

Tres ferits lleus per inhalació de fum en un pis a Mataró

La matinada del 28 de gener tres persones resultaven ferides lleus a Mataró a causa de la mala combustió d'una caldera d'un habitatge. Els Bombers van haver d'actuar al pis afectat i evacuar a les tres persones que van resultar intoxicades lleus per monòxid de carboni. Totes tres van haver de ser traslladades pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins a l'hospital del mateix municipi. Els Bombers van haver de revisar i ventilar l'immoble per assegurar-se que els veïns podien tornar a accedir a l'habitatge sense cap problema. 


Comentaris

envia el comentari