Ferrari Land rep diverses queixes per part dels seus treballadors

UGT PortAventura denuncia a les xarxes socials el tracte que reben els empleats

La denúncia a les xarxes explica la precària situació a l'àrea de descans | UGT PortAventura

Després de rebre critiques per part dels usuaris, a Ferrari Land li sorgeix ara una problemàtica amb els seus treballadors. La pàgina de Facebook del grup UGT PortAventura ha denunciat les condicions en les que es troben els empleats durant les estones de descans: disposen d'una sala en la qual hi caben, amb prou feines, dotze persones. 

La publicació a la xarxa social detalla amb indignació la precarietat de la sala de descans que s'ha assignat als empleats de Ferrari Land: «Si tenim en compte que a Ferrari hi treballem unes 200 persones, entre directes i indirectes, no sé on ens posarem quan ens toqui descansar». A més, explica també que els responsables del parc han volgut solucionar aquesta problemàtica de manera precipitada: «Els hi deu haver fet vergonya, perquè han muntat un porxo on hi cabran una dotzena més de persones sempre que no plogui o faci fred, perquè es troba a l'aire lliure».

Les queixes van més enllà, i és que UGT PortAventura es fa ressò també de la dificultat dels treballadors a l'hora de dinar o sopar: «El menjador més proper és l'Hotel PortAventura, però tardes entre 7 i 10 minuts d'anada i després de tornada». Les fotografies plasmen la situació que denuncia l'organització, que espera que Ferrari Land millori les condicions dels empleats després d'aquesta denúncia a les xarxes.

Aquest porxo és la resposta de Ferrari Land a la manca d'espai per descansar dels empleats | UGT PortAventura

 


Comentaris

envia el comentari