VÍDEO

Un manifestant atropellat pels Mossos

Una festa 'rave', nova línia d’investigació sobre el crim de Susqueda

Després de quedar en llibertat l’únic sospitós pel doble assassinat, Jordi Magentí, la policia continua estudiant quatre hipòtesis que no es van seguir en un principi
Una festa 'rave' al pantà de Susqueda podria estar relacionada amb l'assassinat de Marc Hernández i Paula Mas | Facebook

 

Continua la investigació pel cas del crim de Susqueda. Després de 303 dies de presó provisional, Jordi Magentí va quedar en llibertat sense fiança per falta de proves. Ara, la policia ha obert noves línies d’investigació per intentar trobar l’autor o els autors de l’assassinat de Marc Hernández i Paula Mas, trobats al pantà de Susqueda, a la Selva, el passat 24 d’agost de 2017. La més rellevant és una festa 'rave' que es va celebrar la nit anterior i a la qual podria haver anat la parella.

 

Quatre possibles línies d’investigació

Més d’un any després, el crim encara no està resolt i es podrien reobrir diverses línies d’investigació que en el seu moment la policia va descartar. Les quatre més importants són, per una banda, la d’un home francès de 29 anys que es trobava al pantà de Susqueda el dia en el qual es va cometre l’assassinat i ha estat cridat a declarar. No obstant això, no s’ha presentat perquè, des d’aleshores es troba desaparegut i la policia francesa encara l’està buscant, ja que tant el domicili com el número de telèfon no són reals.

 

Jordi Magentí, l'únic sospitós del crim, va quedar en llibertat després de 303 dies de presó preventiva | Cedida

 

Una segona opció és un exlegionari que estava a l’escenari del crim i va discutir amb una parella, segons els últims testimonis que van anar a declarar al jutjat de Santa Coloma de Farners. Per una altra banda, els Mossos d’Esquadra estan buscant totes les persones que aquell dia van anar al pantà de Susqueda, fins i tot els que haguessin anat a peu o no portessin telèfon mòbil, una situació bastant complicada.

 

 

Una festa 'rave' la nit abans del doble l’assassinat

Finalment ha tornat a cridar l’atenció una festa 'rave' que es va realitzar a pocs metres d’on van aparèixer els cossos de Marc i Paula i poques hores abans de ser assassinats. Des del ‘programa de Ana Rosa’, de Telecinco,  han mostrat en exclusiva les imatges d’aquesta celebració que s’ha convertit en una de les línies d’investigació més rellevants. La policia està investigant si els assistents tenen cap relació amb el doble assassinat del pantà de Susqueda.

 

Hi va haver una festa rave poques hores abans de l'assassinat i molt a prop del lloc dels fets | Telecinco

 

Sobretot després que un amic de Marc declarés que la víctima freqüentava aquest tipus de celebracions nocturnes. Ara cal descobrir si la parella va assistir a aquesta festa o si cap jove que va passar la nit allà els coneixia. En el seu moment, l’advocat de Jordi Magentí va senyalar que les festes 'rave' eren habituals de la zona i va demanar que s’identifiquessin les persones que apareixen en els vídeos que ha mostrat per primera vegada Ana Rosa Quintana.

 

Segons un amic, Marc freqüentava sovint les festes rave | Telecinco

 

Busquen els assistents a la festa rave que es va celebrar al pantà de Susqueda la nit del crim | Telecinco

 

Comentaris