Imatge de diversos joves fent un 'botellón'

Descobreixen dues noves festes il·legals amb desenes de persones a Catalunya

La policia ha interceptat dues festes il·legals on no es complien la normativa contra la Covid

Encara que ens trobem en un punt molt delicat de la tercera onada de coronavirus i els governs autonòmics demanen mesures més urgents com el confinament domiciliari, diàriament continuen apareixent notícies sobre reunions i festes il·legals. Com és de suposar, cap d’aquestes festes compleix la normativa d’higiene i seguretat contra la Covid, i la majoria d’elles estan protagonitzades per desenes de joves que semblen aliens a les notícies diàries del coronavirus,

Denunciats els participants de la festa per incomplir les mesures de seguretat

En aquesta ocasió, els Mossos d’Esquadra han denunciat aquest divendres cap a les deu de la nit 23 persones de nacionalitat francesa que feien una festa en una casa rural al nucli de població de Bellestar, que pertant al municipi de Montferrer i Castellbò (Alt Urgell). Un veí de la zona ha informat que es feia una celebració il·legal i, en arribar al lloc, els agents han comprovat que els joves tampoc complien amb les mesures de seguretat com portar la mascareta o respectar la distància.

Per aquesta raó, la policia catalana ha denunciat als participants de la festa per incomplir les mesures restrictives imposades pel Govern per tal d'evitar contagis per covid-19 i ha proposat una sanció administrativa pel propietari per permetre el lloguer de la casa.

Una vintena de denunciats per celebrar una festa il·legal en una perruqueria de Barcelona

Per altra banda, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha denunciat una vintena de persones que celebraven una festa il·legal en una perruqueria al districte de Nou Barris a Barcelona.

El responsable del local ha agredit els agents –ferint-ne dos lleument- i ha quedat detingut. La Guàrdia Urbana ha estat alertada aquesta matinada per la música alta provinent de la perruqueria Zimmermann, al número 21 del carrer de Joan Riera.

 Els agents s'han desplaçat a la zona pels voltants de les 3.20 hores i han enxampat 17 persones a l'interior del local, que han intentat escapolir-se per un pati interior. Tots els participants a la festa han estat denunciats per múltiples incompliments de les restriccions de mobilitat i de les mesures d'higiene contra la covid-19.