ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Un fet fortuït podria haver estat la causa del crim de Susqueda, segons els Mossos

Sense confessió ni arma del crim, els Mossos busquen proves per resoldre el cas

Jordi Magentí, detingut pels Mossos d'Esquadra
Jordi Magentí, detingut pels Mossos d'Esquadra | CatalunyaDiari.cat

Sense confessió, ni arma del crim. El doble assassinat del pantà de Susqueda es troba actualment en un punt de no retorn, tot i que els Mossos d’Esquadra van assegurar «no tenir cap dubte» sobre l’autoria de Jordi Magentí sobre el doble crim de Susqueda.

Magentí i el seu fill, però, es neguen a confessar i el cos policial català estira l’hemeroteca per intentar trobar indicis que incriminin al presumpte autor del terrible succés que va consternar Catalunya l’estiu passat.

Un accident fortuït

És la hipòtesi dels Mossos d’Esquadra. Les 72 hores de detenció de Magentí van servir, només, per veure un home hermètic que negava la màxima —va explicar als mitjans que ell no era l’autor de l’assassinat— i que no oferia cap mena de col·laboració.  

Els Mossos, però, creuen que la mort dels dos joves s’hauria produït per una situació fortuïta. El cos creu que no existeix un mòbil del doble crim de Susqueda, perquè víctimes i agressors no tenien cap mena de relació prèvia.

En aquest context, doncs, els Mossos reunir proves que incriminin a Magentí. Saben, però, de què parlen, ja que quan va ser jutjat l’any 1998 per l’assassinat de la seva dona, Magentí va ser definit com «una persona que actua per impulsos» i que patia un «trastorn límit de personalitat».

Després de recuperar els cossos, la policica necessitava saber on es va produir el crim
Els Mossos, al pantà de Susqueda | CatalunyaDiari.cat

 

Un furt de marihuana

Aquesta és la pregunta i remota hipòtesi dels Mossos. El fill de Magentí —qui va participar en els escorcolls— té antecedents per tràfic de marihuana i aquest podria ser el punt de connexió entre víctimes i agressors.

Segons els Mossos, les víctimes podrien haver robat marihuana de la plantació del fill de Magentí i això podria haver estat la ‘causa fortuïta’ del crim.


Comentaris

envia el comentari