La investigació sobre Madeleine McCann podria aturar-se en tres setmanes

No s'han trobat noves pistes i els diners destinats en la recerca de la menor desapareguda s'estarien esgotant

Madeleine McCann
Imatge de la petita Madeleine McCann | Cedida

La investigació per trobar a la petita Madeleine McCann, que va desaparèixer a l'Algarve a Portugal l'any 2017, podria estar vivint les seves últimes hores. Els diners destinats en el seu cas s'estarien acabant i aquest podria quedar arxivat en només tres setmanes. No és l'únic cas d'aquest tipus que ha entrat en una via morta en els últims mesos.

Durant els últims 11 anys, s'han invertit 14 milions de dòlars en la recerca de la menor anglesa. Fins al moment, però, cap dels investigadors que han treballat en el cas han trobat cap indici sobre on es troba la que avui seria una jove de 15 anys.  

El misteri de la desaparició de Maddie McCann

Madeleina McCann va desaparèixer el 3 de maig de 2007, mentre es trobava de vacances a la regió de l'Algarve a Portugal. Ella i la seva família estaven allotjats en un hotel de la població portuguesa de Praia da Luz. Els pares van deixar unes hores sense supervisió a la nena i els seus dos germans bessons i hores després van denunciar la seva desaparició a la policia. 

Els pares estaven sopant amb uns amics en un restaurant que estava només a 200 metres de l'apartament que tenien llogat. Quan van tornar van trobar els dos bessons dormint però la seva germana no hi era.  

Kate y Gerry, parres de Madeleine McCann.
Kate y Gerry, parres de Madeleine McCann. | CatalunyaDiari.cat

La investigació es queda sense diners

Des de la desaparició de la seva filla, els pares de Maddie han fet una sèrie de campanyes per aconseguir diners per contractar detectius que treballessin en el cas. Sembla que onze anys després, aquests s'estan esgotant i en tres setmanes la investigació podria quedar aturada.  

Una persona molt propera a la família va comentar al diari britànic 'Daily Mail' que no era el primer cop que els passa això: «Han estat en aquesta situació abans. Simplement no tenen ni idea si la recerca terminarà bruscament o continuarà».

«Kate i Jerry agraeixen a la Policia Metropolitana tot el que han fet al llarg dels anys», afirmava el portaveu de la família. Aquest afegia que volen que continuï la investigació sobre el segrest de la seva filla si apareixen nous diners.  


Comentaris

envia el comentari