Un atropellament a Figueres provoca més de 45 minuts de retards a les línies R11 i RG1 de Rodalies de Catalunya

Els combois circulen per una sola via entre els dos municipis

Aquest dilluns, 4 de juny, s'ha produït un nou atropellament a les línies de Rodalies de Catalunya. En concret, segons l'entitat pública de transport, aquest nou atropellament ha tingut lloc a Figueres, a l'Alt Empordà, i ha tallat el pas de trens per una de les vies entre aquest municipi gironí i Portbou. Les línies afectades són l'R11, que cobreix el trajecte entre Barcelona i Portbou, a més d'unir amb França, i l'RG1, que cobreix la ruta entre l'Hospitalet de Llobregat i Portbou. 

Com a conseqüència d'aquest succés, en aquests moments les afectacions a les línies mencionades poden superar els 45 minuts de durada. Rodalies de Catalunya ha informat que els retards són deguts a l'alternança de pas per una sola via entre Portbou i Figueres.  Els passatgers del tren afectat han estat evacuats a un altre tren fins a l'estació de Figueres, on hauran d'enllaçar amb un altre tren per poder arribar fins a les seves destinacions.

R-11, una línia amb força atropellaments

Des de principi d'any s'ha hagut de tallar diverses vegades la circulació de trens entre Figueres i Portbou per un atropellament. El passat 23 de gener una persona va ser atropellada per un tren de la línia R-11 entre Figueres i Portbou. El 26 de març una altra persona va ser atropellada en un pas a nivell a l'avinguda Vilallonga de Figueres, afectant també la circulació de vehicles en aquella zona. L'alcaldessa de la ciutat, Marta Felip, va publicar un tuit reivindicant millores de seguretat a Adif en el pas de les vies pel centre de la ciutat.

Afectacions al metro de Barcelona aquest dilluns

La tarda d'aquest dilluns també hi ha hagut afectacions a la línia 3 del metro de Barcelona. Un tren s'ha avariat a l'estació de Vallcarca al voltant de tres quarts de sis de la tarda, afectant la freqüència de pas dels trens i provocant que el servei no funcionés entre les estacions de Lesseps i Vall d'Hebron. Les incidències, però, han durat poc més de mitjà hora i a les 18.20 hores el servei ha quedat restablert. Això sí, des de TMB alerten que durant una estona l'interval enter els trens podria ser superior a l'habitual.


Comentaris

envia el comentari