rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El fill del presumpte autor del crim de Susqueda hauria estat detingut per tràfic de drogues

El fill de Jordi Magentí, de 30 anys, ha estat arrestat aquest matí a Salt
Els Mossos i la policia científica, a l'exterior de l'edifici de Magentí | CatalunyaDiari.cat

 

El crim del pantà de Susqueda ha arribat aquest dilluns a una fase determinant. Els Mossos d’Esquadra han procedit aquest dilluns, 26 de gener, amb la detenció del presumpte autor dels fets, Jordi Magentí, i semblava que havien etzibat un cop fonamental al cas.

 

Hores després de l’arrest, però, el cos policial català ha sorprès amb una segona detenció: la del fill de Magentí. En aquest cas, el jove de 30 anys ha estat detingut a la població gironina de Salt i la policia explica que el seu arrest es deu a pràctiques fraudulentes relacionades amb el tràfic de drogues.

El tràfic de drogues, motiu de l’arrest

Segons relata el ‘Diari de Girona’, el fill del presumpte autor material de la mort dels dos joves que van perdre la vida l’agost passat a Susqueda, ha estat detingut i ràpidament traslladat al domicili d'Anglès on s’està fet l’escorcoll.

 

Des de dos quarts de dues del migdia, de fet, els Mossos estan investigant el domicili familiar dels Magentí i recerquen proves que els poguessin portar més conclusions sobre la mort dels joves.

 

En aquest context, doncs, el cos policial català ha optat per traslladar al fill de l’acusat al domicili a petició del jutge del cas.

 

Imatge de Jordi Magentí Gamell presumpte autor del doble assassinat de Susqueda   | Facebook

 

Es desconeix la vinculació del fill amb el doble crim

No ha transcendit cap altre aspecte de la detenció del fill de Magentí. Els Mossos d’Esquadra mantenen absolut secretisme amb la detenció d’aquest segon membre i per la qual cosa no se sap quina és la vinculació del noi amb la mort dels dos joves.

 

D’altra banda, si bé és cert que Jordi Magentí havia estat detingut a Santa Coloma de Farners, tot i que vivia a Anglès amb el seu oncle, també ho és que el fill ha estat detingut a Salt.

 

Per la qual cosa ha transcendit que pare i fill vivien allunyats l’un de l’altre i el domicili que escorcolla els Mossos d’Esquadra no seria el d’ambdós arrestats.

Comentaris