El fill de la dona assassinada a Elda va presenciar tot el succeït: «Mama, mama!»

El petit va ser a demanar ajuda a mares i educadors que es trobaven a l'interior del centre educatiu entre crits i plors

Jessica e Imanol junto a su hijo pequeño
La Jessica i l'Imanol junt amb el seu fill petit | Facebook

Ahir dijous 8 de novembre, al voltant de les 17.10 hores, es va produir un tràgic succés que va deixar completament descol·locats i desolats a tots els veïns del municipi d'Elda, a Alacant, i sobretot als familiars i totes les persones que es trobaven en el lloc dels fets, nens i nenes que al costat dels seus pares, van presenciar com un home disparava diverses vegades a la seva exparella després que aquesta anés a recollir al fill de tots dos al col·legi.

Tot va succeir molt de pressa, l'agressor, l'Imanol es va presentar al col·legi on sabia que estaria la víctima, Jessica, i sense més preàmbuls, li va disparar en diverses ocasions davant del seu fill. Una de les bales va anar directament al cap, i actualment la dona es troba en coma, en estat de mort cerebral, i connectada a una màquina que manté el seu cos amb vida.

Jessica, igual que molts altres pares i mares, havien anat a buscar als seus fills al col·legi. Aquesta impactant escena va deixar a tots atònits, sobretot després de sentir al petit demanar ajuda després de presenciar tot el succeït. «Mamà, mamà!», cridava sense parar el fill de Jessica de tan sols tres anys.

Segons han explicat els testimonis al mitjà 'Las Provincias', el nen va entrar a demanar ajuda cridant i plorant després de presenciar com el seu pare disparava a la seva mare en el col·legi. Després del tràgic succés, el centre educatiu seguia rebent a les mares i pares que anaven a recollir als seus fills entre por i molt nerviosisme.

Així van succeir els fets

Jessica va anar a recollir al seu fill al col·legi d'Elda quan es va trobar davant la seva exparella, l'Imanol, qui tenia una ordre d'allunyament i de comunicació, que ja havia infringit amb anterioritat. L'agressor va disparar a la jove amb una pistola davant del seu fill, i després, va tornar al seu cotxe i es va suïcidar amb la mateixa pistola que va col·locar en la seva boca. Així mateix, el cotxe amb l'atacant ja mort dins es va estavellar contra un mur proper al col·legi.


Comentaris

envia el comentari