ÚLTIMA HORA

🚑 La fase 2 elimina les franges horàries i estableix protocols pel control d'accés a les platges

El fill de la dona trobada morta a Sils confessa que la va matar ofegant-la

L'home ha estat detingut aquesta mateixa tarda després que el cos de la dona aparegués el passat divendres en estat de descomposició
Imatge d'arxiu d'un detingut
Imatge d'arxiu d'un detingut | CatalunyaDiari.cat

El fill de la dona trobada morta divendres a Sils ha reconegut davant dels Mossos d'Esquadra que va matar la seva mare ofegant-la. Jordi G., que ha estat detingut aquest mateix dilluns a Maçanet de la Selva pel cos català, va deixar el cos de la sema mare al garatge de casa seva embolicat en una bossa de plàstic i una corda al voltant del cap per subjectar-la. 

 

Tot plegat es remunta al passat divendres, 31 d'agost, quan agents dels Mossos d'Esquadra van localitzar el cos d'una dona en un garatge de Sils, a la Selva. Des del mateix dia, però, el detingut estava il·localitzable, tot i que alguns testimonis apuntaven que l'havien vist per alguns establiments de la zona durant les últimes setmanes.

 

Els Mossos d'Esquadra, tot i això, l'han localitzat aquest migdia a Maçanet

 

Interrogat a Santa Coloma de Farners

Aquest matí, el detingut ha estat traslladat instants després de la seva detenció a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Santa Coloma de Farners. Ha estat en aquest espai on l'home hauria confessat que hauria assassinat presumptament la seva mare. 

 

La dona, que vista per última vegada el mes de novembre passat, va aparèixer en avançat estat de descomposició al garatge de casa seva. Els Mossos d'Esquadra, finalment, també intenten esbrinar en aquesta investigació si l'home —presumpte assassí de la seva mare— hauria comès algun tipus de delicte d'estafa bancària per seguir cobrant la pensió de viduïtat. 

 

La casa on els Mossos van trobar el cos de la dona de Sils
La casa on els Mossos van trobar el cos de la dona de Sils | CatalunyaDiari.cat

 

 

Cal esmentar també que els agents del cos policial català analitzaran si el detingut pot ser acusat d'un delicte d'omissió del deure d'auxili.                                

 

El detingut no té antecedents penals 

És el que han explicat els Mossos d'Esquadra després de detenir-lo aquest dilluns, 3 de setembre, al migdia. Jordi G., en aquest sentit, no té antecedents penals i està desocupat. L'home, finalment, passarà els pròxims dies a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Santa Coloma de Farners que porta el cas.Comentaris

envia el comentari