⚫️ URGENT

Un mosso mata a trets la seva exparella i se suïcida a Terrassa

El fill de la dona trobada morta a Sils, detingut

La dona es trobava en avançat estat de descomposició
Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra. | CatalunyaDiari.cat

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut el fill de la dona morta trobada en descomposició a Sils, a la Selva. El cos policial català, de fet, ha informat sobre la detenció al punt de les quarte de la tarda d'aquest dilluns, 3 de setembre. A Jordi G.F., de 43 anys i veí de Sils, se'l buscava des de divendres, 31 d'agost, quan es va localitzar el cadàver de la seva mare, de 64 anys, embolicat en plàstics al garatge de casa seva.

 

 

Els Mossos intenten lligar caps sobre el succés 

Així mateix, cal esmentar que detingut ha estat traslladat instants després de la seva detenció a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Santa Coloma de Farners. Serà en aquest espai on l'home serà interrogat i els agents del cos policial català intentaran esbrinar quina és la relació de l'home amb la mort de la seva mare.                

 

La dona, que segons els seus veïns i amics va ser vista per última vegada el mes de novembre passat, va aparèixer en avançat estat de descomposició al garatge de casa seva.                                  

 

L'estafa bancària, a la penombra 

És un altre dels aspectes que analitzaràn els Mossos d'Esquadra. Aquests, de fet, intentaran esbrinar si el detingut ha comès estafa bancària per seguir cobrant la pensió de viduïtat de la seva mare malgrat portar diversos mesos morta. Finalment, també cal esmentar que els agents del cos policial català analitzaran si el detingut pot ser acusat d'un delicte d'omissió del deure d'auxili.

 

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, finalment, Jordi G. no té antecedents penals i està desocupat, tot i que passarà els pròxims dies a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Santa Coloma de Farners que porta el cas.