rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

El fill i nét dels tres morts a Tenerife confessa el crim

El mateix assassí ho va confessar a la Guàrdia Civil
La Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Tragèdia a Tenerife. Si bé és cert que ahir al matí diversos agents de la benemèrita van trobar els cossos sense vida d'un matrimoni i d'un avi de la família, hores després el mateix assassí va saltar a la palestra i va afirmar que havia estat ell qui havia matat a sang freda les víctimes. 

 

El fill de la parella i net de l'ancià assassinat ha acabat confessant el crim. Els agents han trobat al jove en un greu estat de nerviosisme i, després d'inspeccionar l'interior de l'habitatge, han procedit a prendre-li declaració.

 

El fill del matrimoni, autor del triple crim

Durant la declaració davant els agents policials, el sospitós es va enfonsar i, posteriorment, confessant l'autoria dels fets. En aquest sentit en veure que el relat que oferia als agents era del tot incongruent, l'home va optar finalment per confessar.

 

Els morts, d'altra banda, són un matrimoni de 59 i 69 anys. L'ancià i avi de l'assassí, un home de 82 anys, també va morir a l'acte després de l'atac de l'home. 

 

El pare de la família, de 59 anys, és un conegut empresari de Tenerife, tot i que es va instal·lar a Veneçuela durant un temps.

L'assassí, finalment, és un noi de 23 anys i fill adoptiu del matrimoni. Segons la recerca, d'altra banda, el succés es va produir entre les 5 i les 6 de la matinada, tot i que encara es desconeixen els motius que van empènyer al noi a efectuar l'assassinat.

 

Els agents, doncs, segueixen pendents de la confirmació de l'estudi forense, que determinarà les causes exactes de la mort.
 

 

Nova tragèdia familiar a Espanya

Es tracta del segon assassinat múltiple familiar en menys d'un mes. A inicis de setmana, de fet, un pare de família de Getafe, a Madrid, va assassinar brutalment als seus dos fills, de 13 i 8 anys a Getafe.

 

Després del succés, l'home va optar per llançar-se a les vies de tren.