IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La filla d'Ana Julia Quezada va estar al lloc on hi havia enterrat Gabriel Cruz

El jutge investiga si la noia era conscient de la situació o no

Imagen de Ana Julia Quezada con su hija, Judith
Imatge d'Ana Julia Quezada amb la seva filla, Judith | Cedida
 

Segueixen apareixent noves dades i línies d'investigació sobre el cas del petit Gabriel. En aquests moments la filla d'Ana Julia Quezada, Judith, està declarant al jutjat d'Almeria per mirar d'aportar noves informacions a la investigació.

El que s'està mirant d'esclarir és si la jove va dur a terme un paper clau en la successió dels esdeveniments, o si simplement va restar aliena a tot el que estava tramant la seva mare. Fins al moment se sabia que quan Ana Julia se'n va anar de Burgos per la relació que mantenia amb el pare de Gabriel, la seva filla va preferir quedar-se amb el seu pare adoptiu que marxar amb ella.

Però fa poc s'ha descobert que la Judith ja havia estat anteriorment a Andalusia, concretament durant la cerca exhaustiva que es va fer per mirar de trobar a Gabriel. Un fet que fins el dia d'avui havia passat per alt a les investigacions.

Ana Julia va portar la Judith a les immediacions on havia enterrat a Gabriel.

Ara s'ha descobert que, de fet, Judith va passar tres dies a la mateixa finca on la seva mare s'havia desfet del cos del petit. Això no vol dir que automàticament sigui còmplice d'Ana Julia, ja que podria ser que la noia no hagués sabut res dels plans de la seva mare fins que van enxampar Quezada portant Gabriel al maleter del cotxe.

El motiu que va portar a Judith a passar tant temps al lloc dels fets va ser el desenvolupament de les tasques de cerca del nen, així com el desig de la noia d'ajudar a la seva mare i a la família del petit. D'aquesta manera va passar a ser un element de suport i reforç en la feina, i mentrestant es va instal·lar al domicili familiar d'Àngel, situat a Las Hortichelas.

Imagen de los juzgados de Almería
Imatge del jutjat d'Almería | Telecinco

La Judith va estar a Rodalquilar un total de tres ocasions

És a partir d'aquí on s'ha sabut que mentre va durar la cerca del nen, Ana Julia i Judith van arribar a anar fins a tres cops la finca de Rodalquilar, que era el lloc que havia escollit i fet servir Quezada per amagar les restes de Gabriel.

 

Així que ara falta que el jutge determini si la Judith anava allí enganyada per la seva mare, o si realment era conscient del que havia passat en aquella finca. Esperem sortir de dubtes ben aviat.


Comentaris

envia el comentari