IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La filla d''El Chicle' retreu al seu pare que per culpa seva és el centre de totes les mirades

El seu pare li va negar que l'hagués matat i li va assegurar que no tenia res a veure

La mujer y la hija de 'El Chicle' saliendo de la cárcel tras su visita
La dona i la filla d''El Chicle' sortint de la presó després de visitar-lo | Faro de Vigo

José Erique Abuín Gey, més conegut com 'El Chicle', no havia rebut cap visita a la presó d'A Lama, situada a Pontevedra, fins ara. El passat 10 de gener el van traslladar des de Teixeiro a l'actual centre penitenciari per motius de seguretat. En tot aquest temps, la seva família s'ha avergonyit de l'actuació del culpable, però el passat dissabte, 20 de gener, la seva dona i la seva filla de 13 anys van decidir retrobar-se amb ell.

La visita va durar 40 minuts i es va produir a través d'un vidre en un locutori, on estaven vigilats constantment per un funcionari. 'El Programa de Ana Rosa' ha pogut obtenir alguns detalls en relació a la conversació que van mantenir entre ells. De les dues familiars, va ser la seva filla adolescent qui més va parlar, però no pas en positiu.

La seva filla li retreu l'assassinat 

La jove s'ha convertit en el centre d'atenció d'ençà que es va conèixer que el seu pare va assassinar Diana Quer. Per si no era suficient haver de passar per aquesta situació tan difícil, encara se li ha complicat més la vida per culpa del seu pare. Per això, li va preguntar els motius pels quals va assassinar la jove i li va retreure que per culpa seva tothom la mira malament.

El fet més impactant és que el seu pare li va negar que hagués matat la jove i li va assegurar que no tenia res a veure amb el cas. D'altra banda, Rosario Rodríguez va preferir estar més distant, tot i que sí que van intercanviar algunes paraules.

'El Chicle' junto a su mujer y su hija
'El Chicle' junt amb la seva dona i la seva filla | El Progreso

La condemna per part de la seva família 

Tota la família d''El Chicle' està en contra d'ell, tant els seus avis com els seus germans i la seva tia. Tots ells han manifestat, en diverses ocasions, les discrepàncies en relació a l'actuació del detingut que abans consideraven un més de la família. De fet, s'ha mencionat que durant la visita li podrien haver comunicat a 'El Chicle' el posicionament de qui eren els seus estimats i les crítiques per part d'aquests.


Comentaris

envia el comentari