IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La filla d'Antonio David Flores està molt preocupada pel possible judici al seu pare

La família formada per Olga, Antonio i els tres fills està més unida que mai

Rocío Flores Carrasco
Rocío Flores Carrasco | CatalunyaDiari.cat

La filla d'Antonio David Flores, Rocío Flores Carrasco, està preocupada per la situació judicial en què es troba el seu pare arran de la querella que va interposar la seva mare per maltractaments psicològics. Un problema que va començar des que es van divorciar. La jove, ara més que mai, està rebent el suport del seu xicot Manuel, amb qui comparteix el dia a dia.

Pel que fa a les pròrrogues sol·licitades per Antonio David i pel fiscal, el jutge les va denegar i, avui dia, encara no ha confirmat si es celebrarà el judici o si s'arxivarà, però queda poc temps per això. Els fills del col·laborador de televisió, Rocío i David, donen suport al seu pare i viuen amb ell i amb la seva xicota Olga Moreno, a més de Lola, la filla de tots dos. A més, la filla de l'acusat estaria disposada a testificar en benefici del seu pare, sobretot tenint en compte que ja no manté cap tipus de relació amb la seva mare.

D'altra banda, la jove no deixa de donar suport al seu pare i de mostrar-li la seva estima a través de les xarxes socials; cosa que mai ha fet amb la seva mare. Olga, Antonio i els seus fills estan molt units i feliços de poder compartir junts tots els moments i, sobretot, aquells més especials.

 

Son lo más grande que tengo en la vida, mi pequeña gran familia #nomefalteisnunca @lecraneclothing

Una publicación compartida de Rociio (@rotrece) el


Comentaris

envia el comentari