La filla gran d'Ana Quezada, traslladada a l'hospital en patir un atac d'ansietat

La filla petita de Quezada hauria seguit tot el relat del succés a través de les xarxes

Ana Quezada, principal sospechosa del asesinato de Gabriel Cruz, junto al padre del menor.
Ana Quezada i el pare del menor en una imatge d'arxiu | GTRES

Noves i tràgiques novetats sobre Ana Julia Quezada filla gran traslladada d'urgència a l'hospital 

Tot sembla indicar que la primogènita hauria hagut d'ingressar en un centre hospitalari després de conèixer que la seva mare portava el cadàver del petit Gabriel al seu cotxe i que, d'altra banda, s'ha reobert el cas de la mort accidental de la seva germana l'any 1996 en caure per la finestra. 

La filla d'Ana Julia Quezada, de 24 anys, resideix a Burgos —on també va viure-hi la seva mare— i, a hores d'ara, es troba encara al centre hospitalari. 

Una notícia terrible

Això és el que va rebre la jove de 24 en veure que la seva mare era la principal assenyalada per la mort del petit Gabriel Cruz.

Segons han informat fonts de la recerca, la jove —que viu a Burgos amb el seu pare i a escassos metres de la carnisseria on treballava la seva mare— va ser víctima d'un atac d'ansietat en conèixer que Ana Julia Quezada era detinguda per portar el menor al maleter del cotxe.

Ángel, el padre de Gabriel, con su pareja Ana Julia Quezada
Ángel amb la seva parella, Ana Julia Quezada | CatalunyaDiari.cat

 

Ho ha veure tot als mitjans de comunicació

La noia seguia el cas a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. El que no esperava, però, és que la seva mare —implicada fins la medul·la en la recerca del petit, ja que presenciava tots els actes públics— fos l'autora de la mort del menut.

Justament per això, en llegir tot el succeït el passat diumenge, 11 de març, aquest va patir un atac d'ansietat i va ser traslladada a l'Hospital Universitari de Burgos. Cal recordar, finalment, que la jove tenia només 2 anys quan la seva germana gran va morir després de precipitar-se al buit per la finestra de casa seva. 


 


 


Comentaris

envia el comentari