ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

La filla de Julio Iglesias, Chábeli Iglesias, pateix un aparatós accident de cotxe a Miami

Viatjava amb el seu marit, qui conduïa el vehicle

Chábeli Iglesias
Imatge d'arxiu de Chábeli Iglesias. | Hola

Fa unes setmanes, la filla de Julio Iglesias i Isabel Preysler, Chábeli Iglesias, va patir un aparatós accident de trànsit amb el seu marit a Miami, als Estats Units. Segons sembla, el seu marit conduia el vehicle quan van passar els fets, que ara han vist la llum. No obstant això, i per sort, l'accident es va quedar en un ensurt i la parella no va resultar ferida. 

D'altra banda, el cotxe —un BMW gris— va quedar bastant destrosat, sobretot a la part davantera, on es va produir l'impacte. Concretament, el capó i un dels fars van ser les parts que han quedat més danyades. 

Así quedó el coche de Chábeli

Imatge del cotxe de Chábeli i el seu marit després de l'accident. | Look

El segon accident de Chábeli

L'accident va tenir lloc en un dels carrers de la ciutat de Miami, als Estats Units, on viu amb el seu marit. I és que cal recordar que fa uns anys, concretament l'any 1999, Chábeli va patir un altre accident, el qual va comportar que decidís no agafar més el cotxe, tot i que, aquella vegada, tampoc era ella qui conduïa.

Els fets es van produir a Los Ángeles, també als Estats Units, exactament a Santa Mónica, on el cotxe va col·lidir i la germana d'Ana Boyer i Tamara Falcó va acabar amb diverses contusions i factures. No obstant això, va ser James Miller, qui era la seva parella en aquells temps i el conductor del vehicle, qui va sortir menys ben parat, ja que, com a conseqüència de l'impacte, va sortir disparat del vehicle i va patir diverses lesions que van provocar que hagués de ser operat. 

Ara, i gairebé 20 anys més tard, Chábeli ha tornat a patir un accident. No obstant això i tenint en compte la decisió que va prendre la primera vegada, qui sap si ara, la germana d'Enrique Iglesias, prendrà una decisió encara més dràstica i acabarà per viatjar més amb cotxe. 


Comentaris

envia el comentari