Una filla de la dona assassinada a Blanes ha estat qui ha descobert els fets

A més, un altre fill de la parella presentava talls en una de les seves mans quan van arribar els Mossos d'Esquadra

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra | cedida

Tràgic matí de dilluns a Catalunya. Al voltant de les 09.00 hores saltava la notícia de l'assassinat d'una dona de nacionalitat boliviana a mans de la seva parella al municipi de Blanes. Tal com han informat els Mossos d'Esquadra, l'investigat, de 41 anys, li va propinar diverses ganivetades a la dona, de 40 anys, i posteriorment es va intentar suïcidar. 

El més impactant, però, és que la parella tenia tres fills en comú, els quals estaven a casa en el moment de l'assassinat. De fet, tal com han apuntat els investigadors, ha estat una de les filles qui ha descobert els fets, mentre que un altre també presentava talls en una de les mans. 

Es podria haver intentat suïcidar

El tràgic succés ha tingut aquesta passada matinada i, segons han confirmat els Mossos, la parella estava en tràmits de separació, i podria ser aquest el motiu de l'assassinat. Els serveis d'emergència han rebut l'avís a 5.40 hores, i fins al lloc dels fets s'han desplaçat efectius de la policia. En arribar al domicili, situat al carrer de Cristòfol Colom del municipi gironí, han trobat la dona estesa a terra amb ferides de molta gravetat. 

A continuació, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha traslladat en estat greu a un centre hospitalari, on s'ha confirmat la seva mort a les 6.53 hores. Pel que fa a l'investigat, estava en una de les habitacions del domicili amb una ferida a l'abdomen, i els Mossos creuen que s'hauria intentat suïcidar després d'assassinat la seva parella. 

L'última víctima de la violència de gènere a Catalunya

Recordem que, fa uns mesos, una altra dona va morir a mans de la seva parella a Catalunya. En concret, el tràgic succés va tenir lloc al municipi de Sant Adrià de Besòs, al Barcelonès, i el cas va tenir un gran impacte en la societat catalana, ja que la jove morta, de tan sols 30 anys, havia denunciat la seva parella dues vegades setmanes abans del seu assassinat, tot i que havia retirat les denúncies abans que la policia pogués fer res. 

Segons van assenyalar en aquell moment fonts de la policia, la jove «no va voler continuar» amb les denúncies, i el Ministeri Públic tampoc va considerar necessari sol·licitar cap mesura preventiva. Finalment, els Mossos van localitzar el cadàver de la jove amb clars signes de violència en un descampat del barri de la Mina de la localitat, molt a prop de les vies de tren. 


Comentaris

envia el comentari