Fina i Rafael, les víctimes mortals del terrible temporal a Albacete

Aquests dos germans van ser les primeres víctimes de la gota freda que ha assolat el sud-est espanyol

Caudete accidente mortal
Imatge del vehicle accidentat a Caudete | Catalunya Diari

Fina i Rafael són les dues primeres víctimes mortals que ha deixat el temporal de pluges per la DANA (Depressió Aïllada en Nivells Alts). Segons les investigacions realitzades fins al moment, aquests germans van ser arrossegats violentament per una riuada al camí de las Fuentes, en Caudete, Albacete.

Un poble trist per la mort dels dos germans

Segons recollia ‘El Español’, Fina es trobava en el seu dia de festa.  Per la seva banda, Rafael es trobava de baixa, ja que tot just havia estat operat del cor i dedicava tot el temps que podia a la seva passió: la caça.

Fina, era molt estimada a la residència en la qual treballava des de fa 15 anys. «El poble està commocionat, eren molt coneguts i molt estimats: Rafael i Fina sempre anaven plegats», declaren els veïns del poble on vivien junts  Altres veïns han comentat: «Els coneixia. Excel·lents persones. Quina desgràcia!», «Encara no m'ho puc creure... que injusta la vida... ¡¡¡Fina!!! Descansa en pau... Companya meva».  

Víctimes pel temporal per la DANA

Segons els bombers d'Almansa, «cap a les deu del matí, van rebre un avís que havia un vehicle accidentat per la riuada». Aquests afegien que «l'aigua es va endur el totterreny i el va bolcar».  En un principi, l'alerta només parlava d'una possible persona morta, però finalment es van trobar la trista sorpresa que a l'interior del cotxe hi havia dues víctimes: un home i una dona. 

L'equip de rescat de subaquàtic d'Almansa va trigar quaranta minuts a treure els cossos «perquè va haver-hi complicacions en estar el vehicle invertit en un torrent, en un esglaó de la calçada». L'autòpsia hauria de confirmar les causes de la mort, però els bombers asseguraven que «han mort per ofegament»

Ara, els treballs policials intenten esbrinar quin va ser el motiu que els va dur a viatjar per aquella zona a primera hora del matí, tot i l'abundant pluja. Es creu que volien passar el dia junts, anant al camp o la població de Viator, encara que no es descarta que es dirigissin a l'Hospital d'Almansa.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari