YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El fiscal que demana 6 anys de presó pels pares de la Nadia: «Vivien com reis»

«Com a guionista o actor hauria tingut més èxit», ha comentat el fiscal sobre Fernando Blanco, pare de la menor

Els pares de Nadia Nerea, als jutjats
Els pares de Nadia Nerea, als jutjats | CatalunyaDiari.cat

El judici del cas Nadia encara la seva recta final. El fiscal ha acabat demanant 6 anys de presó pels acusats, pares de la petita Nadia i que havien recorregut diversos platós de televisió al·legant que la seva filla patia una malaltia terminal, per una suposada estafa de prop d’un milió d’euros. «El que per qualsevol pare o mare s’hauria convertit en una adversitat o una desgràcia, els acusats ho havien convertit en un ‘modus vivendi’ i una loteria constant», ha relatat el fiscal.

En aquest sentit, doncs, el mateix fiscal ha apuntalat la seva contundent acusació en assegurar que els dos implicats «vivien com reis» i que, des de l’any 2009, havien anat «cobrant premis i per Nadal els tocava la Grossa».

«L’estafa, acreditada»

És el que creu que ha succeït el fiscal del cas després de tot aquest temps. Pedro López, el fiscal, ha considerat en el seu informe que «l’estafa ha quedat plenament acreditada» i que el dany causat pels dos implicats és, senzillament, «irreparable».

«L'associació Nadia Nerea es crea com un instrument, per viure d'ella; com qui es compra una pistola o una disfressa per cometre un atracament», ha comentat el fiscal mentre afegia que Fernando Blanco, pare de la menor, era un «entabanador».

Nadia amb la seva mare y el seu oncle
Nadia amb la seva mare i el seu oncle | CatalunyaDiari.cat

 

«Com a guionista o actor hauria tingut més èxit»

El fiscal ha criticat durament la figura de Blanco, pare de la menor, i més enllà d’assegurar que és un «entabanador», ha explicat: «Com a guionista o actor hauria tingut més èxit». Sobre la mare, d’altra banda, el fiscal també ha explicat que és culpable perquè «ha enganyat igual que va fer-ho el pare».

Segons el fiscal, doncs, es tracta d’un cas d’estafa continuada que va implicar milers de persones per extreure’n un «rèdit personal». Mantenia també que manté que van aconseguir enganyar unes 6.000 persones i el benefici va ser d'1,1 milions d'euros .


Comentaris

envia el comentari