TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

El fiscal s'oposa a la llibertat d'Oriol Junqueras

Així ho ha determinat aquest dilluns
Oriol Junqueras durant la concentració del 21-O a Barcelona en contra dels empresonaments dels «Jordis» | CatalunyaDiari.cat

 

El fiscal s'oposa a la llibertat d'Oriol Junqueras davant del risc, segons determina que pugui delinquir. Així doncs, sembla ser que el candidat d'Esquerra Republicana de Catalunya per les pròximes eleccions seguirà empresonat. Tot i això, el jutge Llarena és el que tindrà l'última paraula sobre el seu alliberament. Avui, Junqueras ha entrat en campanya per la porta gran, oferint una entrevista per telèfon a 'RAC1' des de la presó, fet que ha provocat que se li obri un expedient, de la mateixa manera que Jordi Sánchez.

Expedientats per enviar missatges polítics

Junqueras i Sánchez esperen la sanció per haver enviat missatges polítics des de la presó. El ministre de l'Interior espanyol, Juan Ignacio Zoido, ha sigut l'encarregat d'anunciar l'obertura d'expedients als dos dirigents polítics que resten empresonats de manera preventiva. Ara per ara, els responsables dels dos centres penitenciaris, Estremera i Soto del Real, volen parlar amb els reclusos abans d'establir una sanció, ja que han incomplert una norma important de la presó.

 

Primera entrevista amb so de Junqueras des de la presó

Oriol Junqueras ha conversat durant poc més de 4 minuts amb Jordi Basté a 'RAC1' i ha pogut explicar el seu punt de vista de les eleccions del pròxim 21 de desembre. El candudat ha afirmat que està a la presó perquè «no m'amago mai del que faig i perquè sóc conseqüent amb els meus actes, decisions, pensaments, sentiments i voluntat».

Jordi Sánchez irromp a la campanya

Per la seva banda, Jordi Sánchez va enviar un petit tall d'àudio en el que demanava el vot per la llista encapçalada per Carles Puigdemont, en la que ell ocupa la segona posició. El missatge es va emetre durant un acte de campanya de Junts x Catalunya i també se n'ha fet un anunci publicitari, en el que s'acompanya el so amb una imatge de l'antic dirigent de l'ANC.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris