La Fiscalia demana una multa de 60 € per un home que va disparar un altre amb una pistola de balins a Palamós

Els fets van tenir lloc durant una de les cassolades de protesta pels empresonaments dels Jordis

La cassolada està convocada per les 22.00 hores.
L'home pretenia disparar a l'aire amb la seva pistola de balins per fer callar tothom durant la cassolada | Arxiu

El Ministeri Fiscal demana una multa de 60 euros per un home acusat de disparar un balí a una altra persona durant una de les cassolades de protesta que van tenir lloc a Palamós, la nit del 16 d'octubre, per l'empresonament dels líders sobiranistes Jordi Sánchez i Jordi Cuixart i pels escorcolls a la seu del Departament d'Economia, així com ha indicat el 'Diari de Girona'. L'home estava citat ahir dijous, 22 de març, al Jutjat d'Instrucció Número 4 de la Bisbal d'Empordà.

  

Pensava que li havien llençat una pedra 

El balí va impactar contra un home i aquest no va denunciar les lesions fins l'endemà perquè en el moment no va ser conscient del que havia passat, sinó que pensava que li havien llençat una pedra. Va ser un altre veí, que va veure com va treure l'arma del balcó, qui va denunciar els fets.


El testimoni ha assegurat que va sortir al balcó i va veure la silueta d'un home en un altre edifici que, a més, li hauria insultat. Segon el seu relat, va veure com entrava i sortia amb una escopeta del seu pis i es ficava a disparar. El veí es va espantar i va preferir tornar a entrar dins del seu pis.

Pel que fa a la víctima, va sortir al balcó per acompanyar la seva dona i va ser aleshores quan va rebre «un impacte molt fort». El seu veí ho havia vist tot, però ell pensava que es tractava d'una pedra. Fins que va entrar al seu domicili no es va adonar de la lesió que li havia causat l'impacte i del forat que tenia el seu jersei.

La víctima va trobar-se amb uns agents dels Mossos d'Esquadra i van ficar en comú el que havia passat, però no sabia qui havia estat el culpable i no volia reclamar una indemnització.

L'acusat volia que «callessin»

El propietari de l'arma va explicar que havia begut i que va sortir al balcó per demanar als qui feien soroll que deixessin de molestar, però ell es va enfadar perquè l'estaven insultant i va entrar per agafar la pistola de balins i llançar dos trets a l'aire. Per tant, segons les seves declaracions, no esperava ferir ningú.


Comentaris

envia el comentari