rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

La Fiscalia demana presó incondicional per Ana Julia Quezada

La parella del pare del menut Gabriel és la presumpta assassina del menut
Ana Julia Quezada, presumpta assassina de Gabriel Cruz, en una imatge publicada a les xarxes socials| Facebook

 

Males notícies per a Ana Julia Quezada. La Fiscalia Provincial d'Almeria ha sol·licitat presó incondicional per la parella del pare del menut Gabriel, en considerar-la presumpta autora d'un delicte d'assassinat i d'un altre de detenció il·legal del petit.

 

L'advocat de l'acusada, Esteban Hernández, ha fet referència també a la presó permanent revisable. «És quelcom que entra dins de les previsions del Codi Penal. No ho sabrem —si es demana per a Ana Julia— fins d'aquí a un temps», ha dit l'advocat sobre una pena que s'ha tornat a posar a la palestra després del cas de Diana Quer.

 

 

 

 

 

Els investigadors de la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil, que han batejat la recerca com a 'Operació Nemo' en honor al menor assassinat, ja han al·legat que donen el cas per tancat i expliquen que no hi ha tercers implicats en el crim, tal com s'havia assegurat en un principi.


 

La petició de la Fiscalia

La petició inicial ha estat duta a terme per la Fiscalia Provincial. El procés, posteriorment, ha caigut en mans del Jutjat d'Instrucció número 5 d'Almeria que s'ha acollit l'article 505 de la Llei d'Enjudiciament Criminal.

 

La nota judicial, finalment, s'ha dut a terme després que totes les parts de la recerca arribessin a la conclusió que el cas estava «tancat». La declaració d'Ana Julia Quezada, parella d'Àngel i presumpta assassina del menor de 8 anys, ha estat clau i duta a terme per partida doble.

 

És a dir, després de la declaració inicial, avui la dona ha tornat a fer referència al cas, per segona vegada i durant 45 minuts. Aquesta prova, de fet, ha servit a la Guàrdia Civil per donar el tràgic succés per conclòs.  

 

Quezada ha assumit l'assassinat de Gabriel

La declaració d'Ana Julia Quezada va servir —en les dues ocasions— per corroborar la seva culpabilitat sobre el crim de Gabriel Cruz. Avui, però, aquesta ha donat més detalls del cas i això ha servit per donar per tancat el succés.