rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Fiscalia investiga una presumpta violació grupal a un nen de 9 anys a un col·legi d'Úbeda, a Jaén

Els presumptes autors de la violació serien quatre menors d'entre 12 i 14 anys

La Fiscalia de menors ha iniciat una investigació per una presumpta violació múltiple a un nen de 9 anys el passat divendres 2 de febrer a Úbeda, Jaén. El jove va haver de ser traslladat a l'hospital San Juan de la Cruz després de ser agredit sexualment per companys de l'escola. 

 

 

Els autors de l'agressió, entre 12 i 14 anys

Segons informa la 'Cadena Ser', després de realitzar-li una exploració pediàtrica, l'equip mèdic va comprovar que les lesions que patia podrien coincidir amb les d'una violació amb penetració. Els fets haurien tingut lloc a la mateixa escola, possiblement a l'hora de l'esbarjo. 

 

Segons la mateixa víctima, els presumptes autors de la violació serien fins a quatre menors d'entre 12 i 14 anys, els quals també serien alumnes del mateix centre educatiu. Segons el mitjà citat, ha sigut després de la seva assistència mèdica quan la policia ha pogut començar amb la investigació per aclarir els fets. 

 

Abusaven d'ell contínuament

De fet, i segons apunta el mitjà citat, aquesta no era la primera vegada que el menor patia algun tipus d'agressió. Feia mesos que el jove patia abusos per part de companys de l'escola. Cal destacar que els agressors amenaçaven al nen perquè no expliqués res de les agressions ni als professors ni als familiars. 

 

Per la seva part, la direcció del centre assegura que ningú de l'equip coneixia l'agressió fins que ha sortit a la llum aquest dimecres 7 de febrer, quan la suposada agressió sexual s'ha posat en coneixement de la inspecció d'educació. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris