Florentino Pérez «acaricia» la cara d'una periodista del diari 'Ara' com si fos «una altra de les seves múltiples propietats»

Ho fa fet durant la roda de premsa on s'ha presentat l'acord entre ACS i Atlantia per la compra d'Abertis

Imatge d'arxiu de Florentino Pérez.
Imatge d'arxiu de Florentino Pérez. | CatalunyaDiari.cat

La periodista del diari ‘Ara', Júia Manresa, ha denunciat a través d’un missatge publicat a Twitter, que el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, li ha «acariciat la cara» quan la periodista li feia una pregunta en la roda de premsa convocada per ACS i Atlantia per presentar l’acord de compra d’Abertis.

«Avui Florentino Pérez m’ha ‘acariciat’ la cara per respondre'm a una pregunta en roda de premsa com si fos una altra de les seves múltiples propietats», ha publicat la periodista.

No obstant això, Manresa no ho ha deixat aquí i ha continuat: «M’indigna gairebé de la mateixa manera veure que no he sigut capaç de reaccionar, com en moltes altres ocasions en què el masclisme i el paternalisme interfereixen en la meva vida i la meva professió».

Lluitar contra el masclisme

Finalment, la periodista del diari català ha demanat lluitar contra aquest tipus d’actituds masclistes tan interioritzades en la societat: «Lluitar contra el masclisme també significa adonar-se que està en les nostres pròpies conductes i estructures mentals. Bloquejar-se i no preferir cridar l’atenció davant un cas com aquest ha de deixar de ser l’habitual», ha sentenciat Júlia Manresa.

El cas de José María Aznar

Unes paraules que han rebut el suport dels seus seguidors, els quals també han aprofitat l’ocasió per denunciar els fets. Tanmateix, hi ha hagut algú que ha recordat que aquesta no és la primera vegada que es veu un fet similar contra una periodista, recordant el famós cas en què l’expresident del govern espanyol, José María Aznar, va ficar un bolígraf a l’escot d’una periodista del programa de Cuatro ‘Noche Hache’, Marta Nebot, en comptes de donar-li a la mà.


Comentaris

envia el comentari