Dos nens de 5 i 6 anys, desaparegut sense rastre des de fa una setmana a Espanya

L'última vegada que van veure els menors va ser el passat 2 de febrer

Florín Alexandru Cojocaru i Mario Nicolás Cojocaru, dos germans menors desapareguts a València el passat 2 de febrer
Florín Alexandru Cojocaru i Mario Nicolás Cojocaru, dos germans desapareguts a localitat valenciana de Tavernes de la Valldigna | Twitter @sosdesaparecido

Tensió i tristesa a la Comunitat Valenciana per dos menors desapareguts des del passat 2 de febrer. Els seus noms són Florín Alexandru Cojocaru i Mario Nicolás Cojocaru. Es tracten de dos germans d’origen romanès que van ser localitzats per última vegada el passat dimarts, dia 2.

Diverses associacions com SOS Desaparecidos o QSD Desaparecidos han compartit fotografies dels menors a les xarxes per ajudar a investigar la desaparició dels dos menors.

Florín i Mario, els dos menors desapareguts a València

Florín Alexandru Cojocaru, de 5 anys, i Mario Nicolás Cojocaru, de 6 anys d’edat, van desaparèixer el passat 2 de febrer a la localitat valenciana de Tavernes de la Valldigna, a la comarca valenciana de La Safor. Des d’aquell dia, familiars i coneguts han lluitat per saber on es troben els dos nens que van desaparèixer sense deixar rastre.

Els nens tenen el cabell curt i negre. Mario té els ulls blaus i, segons la descripció, té una alçada de 115cm i una constitució física corpulenta. El seu germà Florín, per altra banda, té els ulls verds, cabell llis i fa 104 d’alçada, amb una constitució física prima.

Les associacions demanen contactar amb els següents números de telèfon si algú té alguna informació sobre on podrien estar els menors: 1160000, 642650775 o 649952957. També poden contactar a través del correu electrònic sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es. A banda, també poden trucar directament a la Guàrdia Civil a través del telèfon 062 o a la pàgina web www.cndes.es.

Primeres hipòtesis de la investigació policial

Segons ha informat el programa ‘Cuatro al día’, qui s’ha traslladat a la localitat on els menors van ser localitzats per última vegada, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna no tenia cap constància de la desaparició sis dies després del succés. Així, els primers indicis de la policia indiquen que els fets podrien estar relacionats amb els pares dels menors, ja que estan en procés de separació i es troben lluitant per la custòdia dels fills.

D'aquesta manera, i a l'espera que continuï la investigació per part de la Guàrdia Civil, s'està especulant amb la possibilitat que la mare s'hagi emportat els seus dos fills a Romania, d'on és originària la família. 


Comentaris

envia el comentari