IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

Els forenses del cas Julen sol·liciten més informació per aclarir la seva mort

Els responsables de l’Institut de Medicina Legal de Màlaga volen així detallar les causes de la mort del petit

Imagen del operativo de rescate de Julen
Els forenses demanen informació sobre les tasques de rescat per determinar les causes de les lesions de Julen| EspañaDiario.es

Fa un temps ja es va desvelar que el petit Julen havia mort conseqüència d’un traumatisme cranioencefàlic de la part esquerra del cap, però l’equip forense no ha acabat les investigacions i segueix creant l’informe definitiu de l’autòpsia. ‘DiarioSur’ revela que els metges estarien buscant informació específica per poder aclarir tots els detalls. Els professionals sanitaris han demanat als investigadors del cas Julen informació sobre el pou i sobre els mecanismes utilitzats per extreure el cos del petit.

Amb aquestes mesures l’equip forense de l’Institut de Medicina Legal de Màlaga vol detallar com es van produir les lesions que presentava el petit. Ara, els professionals tenen dades relatives al rescat, anteriors a l’autòpsia que es va realitzar, que se sumen a les dades, ja obtingudes, sobre els informes toxicològics complementaris.  

David Serrano propietari de la finca
La defensa de l'amo de la finca ha intentat desmentir que el menor hagués mort en caure al pou i culpar la piqueta utilitzada al rescat | LA SEXTA

 

Refusen totes les proves de la defensa

Quan van sortir a les llums els informes preliminars, la jutgessa del cas va refusar les proves que havia presentat la defensa de l’amo de la finca i tiet del nen, David Serrano, la qual volia refusar que el petit hagués perdut la vida en caure al pou i culpava a la piqueta utilitzada durant el rescat que, suposadament, l’hauria colpejat al cap. La magistrada va denegar totes aquestes proves al «no considerar-les pertinents en aquest estat del procediment de la investigació».

Amb l’obtenció de totes les dades demanades, els metges forenses volen determinar amb major precisió com s’ha produït el traumatisme cranioencefàlic sever per poder desmentir les proves presentades per la defensa. A més, la Guàrdia Civil ja va explicar en l’informe que van realitzar durant les tasques de rescat de Julen que el petit havia patit dos traumatismes al cap i diverses ferides provocades després d’haver perdut la vida.


Comentaris

envia el comentari