rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Les fortes pluges originen la caiguda d'un mur i una esllavissada sobre vies de Renfe

El succés en qüestió s'ha dut a terme al pas del tren per la localitat de Castellbisbal

La forta i intensa pluja que està caient a Catalunya està causant estralls arreu del país. Aquest dilluns, 5 de gener, els catalans han encetat una nova setmana amb la pluja, la neu i un fort temporal com a protagonista. 

 

En aquest sentit, doncs, les grans pluges que cauen des de fa hores sobre el país han provocat una esllavissada i la caiguda del mur d'un pont sobre les vies de la Renfe de la línia R8. Segons reporta el portal 'El Món', els fets han ocorregut al pas del tren per la localitat catalana de Castellbisbal. 

 

 

La circulació, suspesa

És la gran conseqüència dels fets. L'esllavissament, que s'ha produït cap al migdia d'aquest dilluns, ha provocat l'aturada del tren al seu pas per la localitat esmentada.

 

Fins que no es retiri tot el material que s'ha precipitat sobre la via, doncs, la circulació ferroviària romandrà tancada. Així mateix, segons reporta el mitjà citat anteriorment, fins a dues dotacions de Bombers de la Generalitat s'han personat a l'espai del succés i han optat per tancar la zona.

 

El succés, finalment, ha originat també una fuita d'aigua en aquest tram de la línia Granollers-Martorell per Cerdanyola Universitat.

Diada amb pluges de gran intensitat

És una de les dades del dia. Durant tot el dia les pluges i les nevades s'han precipitat amb força sobre tot el mapa català i espais com la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès tenen aquesta tarda un perill molt alt de nevades. 

 

Pel que fa a les zones més costaneres, però, sembla que la pluja continuarà però cada vegada amb menys intensitat. Nuclis com Tarragona i Barcelona estan alertades d'un perill moderat per pluges; i Girona i Lleida semblen no tenir perill de més precipitacions. 

 

Tot i això, es recomana màxima precaució sobretot a les carreteres i zones de transport. Els fets de la Renfe a Castellbisbal, de fet, és un clar exemple de la cautela que cal tenir durant aquesta jornada a Catalunya.  

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris