rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

🚨 L'autòpsia de la nena degollada a Mataró confirma l'assassinat

PREVISIÓ MÉTEO

🌡 Dimarts amb forta calor a l’interior i cels generalment assolellats

El fratricidi a Alacant es va produir per una discussió sobre qui treia el gos a passejar

Feia un temps que el nen es trobava en tractament psicològic

 

El menor de només 14 anys que va assassinar el seu germà gran amb una punyalada a sang freda, ho hauria fet després d'una discussió per veure qui treia el gos a passejar. El noi va propinar una punyalada al seu germà de 19 anys aquest dilluns, 5 de febrer, al voltant de la 1 del migdia. 

 

El crim, així mateix, va succeir al domicili familiar dels joves, situat al carrer Antares al barri de La Florida, d'Alacant. Segons ha informat el 'Diario Información', el jove es troba en tractament psicològic i va mantenir una forta discussió amb el seu germà major, Arkaitz.

 

La família té un gos de menys de tres mesos com a mascota i tots dos es barallaven per qui s'encarregava de treure'l a passejar. Finalment el germà petit va agredir el gran mortalment amb un ganivet de cuina. La mare, que va escoltar els crits, va intentar reanimar el seu fill, però res va poder fer ja per la seva vida, igual que va passar amb els serveis d'emergències.

 

Va assegurar que no aguantava més

El noi de 14 anys ja ha estat detingut per la Policia Nacional, de fet, va ser ell mateix qui va reconèixer als agents que havia mantingut una discussió amb el seu germà i va assegurar que no aguantava més perquè sempre l'estava molestant.
 

El noi va ser traslladat a la Comissaria Provincial d'Alacant, i d'altra banda, la casa del jove es va omplir d'agents. A més, la comissió judicial va ser alertada i el magistrat titular del jutjat hi va acudir també. Just després que el jutge autoritzés l'aixecament del cadàver, la mare dels joves va dirigir-se a comissaria a prestar declaració, encara amb les mans tacades de sang.

 

A més, tant l'àvia com el germà d'Arkaitz van haver de ser evacuats en ambulància per rebre assistència mèdica a causa de l'estat d'ansietat que presentaven. El tercer germà es trobava a l'escola i va rebre un cop molt dur en arribar a casa i trobar-se amb la situació.

«El noi és estrany, però qui s'imaginava que faria una cosa així»

«És tot estrany en ell, però qui s'imaginava que faria una cosa així; encara no acabo de creure que Arkaitz estigui mort», deia un estudiant d'un grup de nois i noies que s'havien concentrat davant de la casa dels dos germans. Alguns d'ells van coincidir que el menor detingut per matar al seu germà «no està bé».

 

Tot i això ningú esperava que una cosa així pogués passar, una veïna del barri que va indicar que coneix a la família, relata que «són nois bons, gens problemàtics».

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris